Midtukekupongen uke 49

Midtukekupongen henter åtte kamper fra den siste runden i gruppespillet i Champions League som spilles onsdag og fire kamper fra den siste runden i gruppespillet i Europa League som spilles torsdag. De sikre hentes fra Champions League der FC Porto vinner hjemme over Monaco i gruppe G og Tottenham vinner hjemme over Apoel Nicosia i gruppe H.

FC Porto ligger på 2. plass med 2-1-2 og 10-8 i målforskjell. På hjemmebane har det blitt tap for Besiktas (1) med 3-1 og seier over RB Leipzig (3) med 3-1. Monaco ligger på sisteplass, fem poeng bak vertene, med 0-2-3 og 4-11 i målforskjell. På bortebane har det blitt uavgjort mot RB Leipzig og Besiktas, begge med 1-1. FC Porto er avhengig av seier for å gå videre hvis RB Leipzig vinner hjemme over Besiktas i den andre kampen i gruppe G mens Monaco kan ikke avansere. Vertene vant det omvendte oppgjøret 3-0 og vinner igjen. SIKKER H.

Onsdag 6. desember 20:45 (* torsdag) U-tips 96
1 Liverpool—Spartak Moskva EUR Champions League H H
2 NK Maribor Piv Lasko—Sevilla EUR Champions League B UB
3 Shakhtar Donetsk—Manchester City EUR Champions League H HB
4 Feyenoord—Napoli EUR Champions League U UB
5 FC Porto—Monaco EUR Champions League H H
6 RB Leipzig—Besiktas EUR Champions League H H
7 Tottenham—Apoel Nicosia EUR Champions League H H
8 Real Madrid—Borussia Dortmund EUR Champions League H H
9 * Vardar 1947 Skopje—Rosenborg EUR Europa League B UB
10 * Hertha Berlin—Östersunds FK EUR Europa League U HU
11 * Arsenal—BATE Borisov EUR Europa League H H
12 * FC København—FC Sheriff Tiraspol EUR Europa League H HUB

Tottenham ligger på 1. plass med 4-1-0 og 12-4 i målforskjell. På hjemmebane har det blitt seier over Borussia Dortmund (3) og Real Madrid (2), begge med 3-1. Apoel Nicosia ligger på sisteplass, 11 poeng bak vertene, med 0-2-3 og 2-14 i målforskjell. På bortebane har det blitt tap for Real Madrid med 3-0 og uavgjort mot Borussia Dortmund med 1-1. Tottenham er allerede klare som gruppevinnere mens Apoel Nicosia kan kvalifisere seg for videre spille i Europa League om de tar mer poeng enn Borussia Dortmund tar borte mot Real Madrid i den andre kampen i gruppe H. Vertene vant det omvendte oppgjøret 3-0 og vinner igjen. SIKKER H.

Skriv ut