Midtukekupongen uke 47

Midtukekupongen henter seks kamper fra den 5. runden i gruppespillet i Champions League og tre kamper fra Championship i England, som spilles onsdag, og tre kamper fra den 5. runden i gruppespillet i Europa League, som spilles torsdag. Den første sikre hentes fra Champions League der Paris Saint-Germain vinner hjemme over Celtic i gruppe B og den andre sikre hentes fra Championship der Middlesbrough vinner hjemme over Birmingham City.

Paris Saint-Germain ligger på topp i gruppe B med 4-0-0 og 17-0 i målforskjell. På hjemmebane har det blitt seier over Bayern München (2) med 3-0 og RSC Anderlecht (4) med 5-0. Celtic ligger på 3. plass, ni poeng bak vertene, med 1-0-3 og 4-10 i målforskjell. På bortebane har det blitt seier over RSC Anderlecht med 3-0 og tap for Bayern München med 3-0. Vertene vant det omvendte oppgjøret 5-0 og vinner igjen. SIKKER H.

Onsdag 22. november 20:45 (* torsdag) U-tips 96
1 Basel—Manchester United EUR Champions League U UB
2 Paris Saint-Germain—Celtic EUR Champions League H H
3 RSC Anderlecht—Bayern München EUR Champions League B B
4 Atletico Madrid—Roma EUR Champions League H HB
5 Sporting CP Lisboa—Olympiakos Piraeus EUR Champions League H H
6 Juventus—Barcelona EUR Champions League U HUB
7 Wolverhampton Wanderers—Leeds United ENG Championship H H
8 Ipswich Town—Sheffield Wednesday ENG Championship H HB
9 Middlesbrough—Birmingham City ENG Championship H H
10 * Rosenborg—Real Sociedad EUR Europa League U UB
11 * 1. FC Köln—Arsenal EUR Europa League H HU
12 * Everton—Atalanta EUR Europa League B B

Middlesbrough ligger på 6. plass med 7-7-5 og 22-15 i målforskjell med 2-1 tap på bortebane for Leeds United (7) i siste kamp etter tre seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 4-2-2 og 9-6 i målforskjell med seier i siste kamp. Birmingham City ligger på 21. plass, 11 poeng bak vertene, med 4-3-10 og 9-25 i målforskjell med 1-0 seier på hjemmebane over Nottingham Forest (11) i siste kamp etter to tap på rad. På bortebane er statistikken 0-1-7 og 3-17 i målforskjell med tre tap på rad og laget har den dårligste statistikken på bortebane av alle lagene så langt denne sesongen. De tre siste oppgjørene mellom lagene har alle endt uavgjort men nå vinner vertene. SIKKER H.

Skriv ut