Midtukekupongen uke 47

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag, henter alle kampene fra Nations League. Norge, som fikk avlyst sin bortekamp mot Romania i League B, gruppe 1 på søndag på grunn av at hele den norske landslagstroppen måtte i karantene etter at landslagskaptein Omar Elabdellaoui testet positivt på koronaviruset, skal møte gruppeleder Østerrike og stiller med det som kalles “nødlandslaget”, der bare fem av spillerne i troppen har kamper for det norske A-landslaget tidligere og tror Østerrike tar alle poengene og dette blir også den første sikre. Den andre sikre hentes fra  sikre hentes fra League A, gruppe 2 der England vinner hjemme over Island.

Østerrike leder League B, gruppe 1 med 4-0-1 og 8-5 i målforskjell. På hjemmebane har det blitt tap for Romania og seier over Nord-Irland. Norge ligger på 2. plass, tross den avlyste kampen mot Romania, men mest trolig vinner Romania kampen på walkover. Statistikken er 3-0-1 og 11-3 i målforskjell. På bortebane har det blitt seier over Nord-Irland med 5-1. Østerrike vant det omvendte oppgjøret i september med 2-1 og vinner igjen. SIKKER H.

Onsdag 18. november kl. 20:45 U-tips 96
1 Østerrike-Norge EUR Nations League H H
2 Nord-Irland-Romania EUR Nations League H HB
3 England-Island EUR Nations League H H
4 Belgia-Danmark EUR Nations League H HU
5 Polen-Nederland EUR Nations League U HUB
6 Bosnia-Hercegovina-Italia EUR Nations League B B
7 Israel-Skottland EUR Nations League B HB
8 Tsjekkia-Slovakia EUR Nations League H H
9 Ungarn-Tyrkia EUR Nations League H H
10 Serbia-Russland EUR Nations League B UB
11 Irland-Bulgaria EUR Nations League H H
12 Wales-Finland EUR Nations League U HU

England ligger på 3. plass i League A, gruppe 2 med 2-1-2 og 3-4 i målforskjell. På hjemmebane har det blitt seier over Belgia og tap for Danmark. Island ligger 4. og sisteplass med fem tap og 3-13 i målforskjell. På bortebane har det blitt tap for Belgia med 5-1 og Danmark med 2-1. England vant det omvendte oppgjøret i september med 1-0 og vinner igjen. SIKKER H.

Skriv ut