Midtukekupongen uke 45

Midtukekupongen henter to kamper fra playoff til VM-kvalifiseringen i Europa og tre privatlandskamper som spilles onsdag og en kamp fra playoff til VM-kvalifiseringen i Europa og seks privatlandskamper som spilles torsdag. Den første sikre hentes fra playoff til VM-kvalifiseringen der Kroatia vinner hjemme over Hellas og den andre sikre hentes fra privatlandskampen mellom Luxembourg – Ungarn der Ungarn vinner.

Kroatia endte to poeng bak Island og tre poeng foran Ukraina i gruppe I med 6-2-2 og 15-4 i målforskjell. På hjemmebane endte statistikken med 3-2-0 og 6-2 i målforskjell. Hellas endte ni poeng bak Belgia og to poeng foran Bosnia-Hercegovina i gruppe H med 5-4-1 og 17-6 i målforskjell. På bortebane endte statistikken med 3-2-0 og 9-3 i målforskjell. SIKKER H.

Torsdag 9. november 19:15 (* fredag) U-tips 96
1 * Sverige—Italia EUR VM-kvalifisering playoff H HU
2 Nord-Irland—Sveits EUR VM-kvalifisering playoff H HB
3 Kroatia—Hellas EUR VM-kvalifisering playoff H H
4 Romania—Tyrkia Privatlandskamp U HU
5 Luxembourg—Ungarn Privatlandskamp B B
6 Skottland—Nederland Privatlandskamp H HB
7 * England—Tyskland Privatlandskamp B HUB
8 * Frankrike—Wales Privatlandskamp H H
9 * Polen—Uruguay Privatlandskamp H HU
10 * Ukraina—Slovakia Privatlandskamp H H
11 * Japan—Brasil Privatlandskamp B B
12 * Belgia—Mexico Privatlandskamp H H

Luxembourg endte på 5. plass i gruppe A med 1-3-6 og 8-26 i målforskjell. På hjemmebane endte statistikken med 1-1-3 og 4-8 i målforskjell med seier over Hviterussland, som endte sist, og uavgjort mot Bulgaria, som endte på 4. plass. Ungarn endte på 3. plass i gruppe B med 4-1-5 og 14-14 i målforskjell. På bortebane endte statistikken med 1-1-3 og 4-9 i målforskjell med seier over Latvia, som endte på 5. plass, og uavgjort mot Færøyene, som endte på 4. plass. Ungarn spilte i EM 2016 etter å ha slått Norge i begge kampene i playoff og har aldri tapt for Luxembourg. SIKKER B.

Skriv ut