Midtukekupongen uke 45

Midtukekupongen, som spilles onsdag og torsdag, henter seks kamper fra gruppespillet i Champions League som spilles onsdag og seks kamper fra gruppespillet i Europa League som spilles tordag. De sikre hentes fra gruppe A i gruppespillet i Champions League der Real Madrid vinner hjemme over Galatasaray og Paris Saint-Germain vinner hjemme over Club Brugge.

Real Madrid ligger på 2. plass med tap på bortebane for Paris Saint-Germain (1), uavgjort på hjemmebane mot Club Brugge (3) og seier på bortebane over Galatasaray (4) og 3-5 i målforskjell. Ligger på 2. plass i Primera División med 6-4-1 og 21-9 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, tap, seier og uavgjort. På hjemmebane er statistikken 4-2-0 og 15-5 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter fire seirer på rad. Galatasaray ligger på 4. plass, tre poeng bak vertene, med uavgjort på bortebane mot Club Brugge og tap på hjemmebane for Paris Saint-Germain og Real Madrid og 0-2 i målforskjell. Ligger på 7. plass i Süper Lig med 4-4-2 og 11-9 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, seier og tre uavgjorte på rad. På bortebane er statistikken 1-2-2 og 4-6 i målforskjell med tap i siste kamp etter to uavgjorte på rad og seier. SIKKER H.

Onsdag 6. november kl. 21:00 (* torsdag) U-tips 96
1 Røde Stjerne—Tottenham EUR Champions League B HB
2 Atalanta—Manchester City EUR Champions League B B
3 NK Dinamo Zagreb—Shakhtar Donetsk EUR Champions League H HU
4 Real Madrid—Galatasaray EUR Champions League H H
5 Paris Saint-Germain—Club Brugge EUR Champions League H H
6 Bayer 04 Leverkusen—Atletico Madrid EUR Champions League U HU
7 * Rosenborg—Sporting CP Lisboa EUR Europa League H HB
8 * FC København—Dynamo Kiev EUR Europa League U HUB
9 * Lazio—Celtic EUR Europa League H H
10 * Manchester United—Partizan Beograd EUR Europa League H H
11 * Wolverhampton Wanderers—SK Slovan Bratislava EUR Europa League U HU
12 * Rangers—FC Porto EUR Europa League H H

Paris Saint-Germain ligger på 1. plass med seier på hjemmebane over Real Madrid og seier på bortebane over Galatasaray og Club Brugge og 9-0 i målforskjell. Ligger på 1. plass i Ligue 1 med 9-0-3 og 26-7 i målforskjell med tap i siste kamp etter fire seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 5-0-1 og 16-2 i målforskjell med to seirer på rad etter tap. Club Brugge ligger på 3. plass, syv poeng bak vertene, med uavgjort på hjemmebane mot Galatasaray, uavgjort på bortebane mot Real Madrid og tap på hjemmebane mot Paris Saint-Germain og 2-7 i målforskjell. Ligger på 1. plass i Jupiler Pro League med 10-3-0 og 32-4 i målforskjell med to seirer på rad etter uavgjort og fem seirer på rad. På bortebane er statistikken 6-0-0 og 15-1 i målforskjell. SIKKER H.

Skriv ut

  .