Midtukekupongen uke 44

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag, henter seks kamper fra 4. runde i gruppespillet i Champions League og seks kamper fra Championship. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Championship der West Bromwich vinner hjemme over Hull. Den første halvgarderte hentes fra gruppe A i Champions League, RB Leipzig – Paris Saint-Germain, der RB Leipzig har tre tap, mens Paris Saint-Germain har to seiere og en uavgjort, med UB. Den andre halvgarderte hentes fra gruppe D i Championship League, FC Sheriff Tiraspol – Inter, der Inter vant det omvendte oppgjøret med 3-1, med UB.

West Bromwich, som sist sesong rykket ned fra Premier League, ligger på 3. plass med 8-4-3 og 25-14 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, tap, seier og tap, der tapene har kommet på bortebane. På hjemmebane er statistikken 5-2-0 og 14-4 i målforskjell med tre seiere på rad etter to uavgjorte på rad. Hull, som sist sesong vant League One, ligger på 22. plass, 19 poeng bak vertene, med 2-3-10 og 9-21 i målforskjell med fire tap på rad etter seieren på hjemmebane over Middlesbrough (11). På bortebane er statistikken 1-1-5 og 4-10 i måforskjell med fire tap på rad etter uavgjort. West Bromwich vant begge oppgjørene mellom lagene i Championship 2019/2020. SIKKER H.

Onsdag 3. november spillefrist kl. 20:40
U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Liverpool-Atletico Madrid EUR Champions League B H H
2 Borussia Dortmund-Ajax EUR Champions League C H H
3 Manchester City-Club Brugge EUR Champions League A H H
4 RB Leipzig-Paris Saint-Germain EUR Champions League A U UB UB
5 FC Sheriff Tiraspol-Inter EUR Champions League D U UB UB
6 Sporting CP Lisboa-Besiktas Istanbul EUR Champions League C H H
7 Barnsley-Derby ENG Championship B HB
8 Blackburn-Fulham ENG Championship H HU
9 Blackpool-Stoke ENG Championship H HB
10 Bournemouth-Preston ENG Championship H H
11 Cardiff-Queens PR ENG Championship U HUB
12 West Bromwich-Hull ENG Championship H H H

M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.

print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.