Midtukekupongen uke 43

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag, henter seks kamper fra Eliteserien med toppoppgjøret Molde – Bodø/Glimt, fem kamper fra 4. runde i ligacupen i England og en kamp fra Serie A. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Eliteserien der Lillestrøm vinner hjemme over Stabæk. Den første halvgarderte hentes fra en annen kamp i Eliteserien, Sandefjord – Strømsgodset, der Sandefjord har tre tap og en uavgjort på de fire siste og Strømsgodset har to tap og to uavgjorte på de fire siste, med HB. Den andre halvgarderte hentes fra ligacupen, Burnley – Tottenham, der Burnley ligger på 18. plass i Premier League og Tottenham ligger på 6. plass, med UB.

Lillestrøm har kun et poeng på sine fire siste kamper og ligger på 6. plass med 10-5-8 og 34-33 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 5-2-4 og 14-12 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tre tap på rad, og laget har seks poeng opp til medaljeplass. Stabæk har to poeng på sine fire siste kamper og ligger på 15. og direkte nedrykksplass, 17 poeng bak vertene, med 4-6-13 og 27-48 i målforskjell. På bortebane er statistikken 2-3-6 og 16-25 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seieren over Sandefjord (12) og to tap på rad. Lillestrøm vant det omvendte oppgjøret i juli, og tror laget tar sin første seier på fem kamper. SIKKER H.

Onsdag 27. oktober spillefrist kl. 17:55
U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Molde-Bodø/Glimt NOR Eliteserien H HU
2 Haugesund-Rosenborg NOR Eliteserien U UB
3 Lillestrøm-Stabæk NOR Eliteserien H H H
4 Mjøndalen-Kristiansund NOR Eliteserien B B
5 Sandefjord-Strømsgodset NOR Eliteserien B HB HB
6 Tromsø-Odd NOR Eliteserien B B
7 West Ham-Manchester City ENG Ligacup U UB
8 Preston-Liverpool ENG Ligacup B B
9 Leicester-Brighton ENG Ligacup H H
10 Burnley-Tottenham ENG Ligacup B UB UB
11 Stoke-Brentford ENG Ligacup U HUB
12 Lazio-Fiorentina ITA Serie A H H

M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.

print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.