Midtukekupongen uke 42

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag, henter alle kampene fra Nations League. Som den første sikre velges Norge, som slo Romania 4-0 på Ullevål på søndag, som får besøk av Nord-Irland. Den andre sikre er England som får besøk av Danmark.

Norge ligger på 2. plass i League B, gruppe 1 med tap på hjemmebane for Østerrike (1), seier på bortebane over Nord-Irland (4) og som nevnt seier på hjemmebane over Romania (3) på søndag og målforskjellen er 10-3. Nord-Irland har uavgjort på bortebane mot Romania og tap på hjemmebane for Norge og Østerrike og målforskjellen er 2-7. Norge vant det omvendte oppgjøret 5-1 og vinner igjen. SIKKER H.

Onsdag 14. oktober kl. 20:45 U-tips 96
1 Norge—Nord-Irland EUR Nations League H H
2 England—Danmark EUR Nations League H H
3 Island—Belgia EUR Nations League B UB
4 Italia—Nederland EUR Nations League H H
5 Kroatia—Frankrike EUR Nations League B UB
6 Polen—Bosnia-Hercegovina EUR Nations League H H
7 Portugal—Sverige EUR Nations League H H
8 Bulgaria—Wales EUR Nations League H HB
9 Romania—Østerrike EUR Nations League U HUB
10 Russland—Ungarn EUR Nations League H H
11 Skottland—Tsjekkia EUR Nations League H HU
12 Tyrkia—Serbia EUR Nations League B HB

England ligger på 1. plass i League A, gruppe 2 med seier på bortebane over Island (4), uavgjort på bortebane mot Danmark (3) og seier på hjemmebane over Belgia (2) på søndag, etter å ha ligget under 1-0 og målforskjellen er 3-1. Danmark har tap på hjemmebane for Belgia, uavgjort på hjemmebane mot England og seier på bortebane over Island på søndag og målforskjellen er 3-2. England har 20 hjemmeseiere på 21 kamper med målforskjell 67-10. SIKKER H.

Skriv ut