Midtukekupongen uke 40

Midtukekupongen henter alle kampene fra VM-kvalifiseringen i Europa, med seks kamper som spilles torsdag og seks kamper som spilles fredag. Den første sikre blir Norge som vinner borte over San Marino i gruppe C mens den andre sikre hentes fra gruppe G der Spania sikrer gruppeseier med seier hjemme over Albania.

Norge ligger på 5. plass i gruppe C med 2-1-5 og 8-16 i målforskjell med 6-0 tap borte for Tyskland (1) i siste kamp etter 2-0 seieren hjemme over Aserbajdsjan (3). På bortebane er statistikken 0-0-4 og 1-11 i målforskjell der målet ble scoret mot Tsjekkia (4). San Marino på sisteplass har 0-0-8 og 2-38 i målforskjell med 5-1 tap borte for Aserbajdsjan (3) i siste kamp. På hjemmebane er målforskjellen 0-18. Norge vant det omvendte oppgjøret med 4-1 og alt annet enn seier blir tidenes nedtur for Norge. SIKKER H.

Torsdag 5. oktober 20:45 (* fredag) U-tips 96
1 San Marino—Norge EUR VM-kvalifisering gruppe C B B
2 Nord-Irland—Tyskland EUR VM-kvalifisering gruppe C U HUB
3 Montenegro—Danmark EUR VM-kvalifisering gruppe E H HB
4 England—Slovenia EUR VM-kvalifisering gruppe F H H
5 Malta—Litauen EUR VM-kvalifisering gruppe F U UB
6 Skottland—Slovakia EUR VM-kvalifisering gruppe F H H
7 * Georgia—Wales EUR VM-kvalifisering gruppe D B UB
8 * Østerrike—Serbia EUR VM-kvalifisering gruppe D U UB
9 * Spania—Albania EUR VM-kvalifisering gruppe G H H
10 * Italia—FYR Makedonia EUR VM-kvalifisering gruppe G H H
11 * Tyrkia—Island EUR VM-kvalifisering gruppe I H HU
12 * Kroatia—Finland EUR VM-kvalifisering gruppe I H H

Spania ligger på toppen av tabellen i gruppe G, tre poeng foran Italia, med 7-1-0 og 32-3 i målforskjell med seks seirer på rad etter uavgjort borte mot Italia (2). På hjemmebane har det blitt full pott på fire kamper med 19-1 i målforskjell med 3-0 seier over Italia (2) i siste kamp. Albania ligger på 3. plass, ni poeng bak vertene, med 4-1-3 og 10-9 i målforskjell med uavgjort borte mot Makedonia (5) i siste kamp etter to seirer på rad. På bortebane er statistikken 2-1-1 og 6-3 i målforskjell. Hjemmelagets gode statistikk blir ikke ødelagt etter denne kampen. SIKKER H.

Skriv ut