Midtukekupongen uke 40

Midtukekupongen, med kamper som spilles torsdag, henter seks kamper fra playoff i kvalifiseringen til Europa League, tre kamper fra 4. runde i ligacupen og tre kamper fra Primera División. I kvalifiseringen til Europa League slo Rosenborg ut Alanyaspor fra Tyrkia i forrige runde, uten å overbevise, og får nå besøk av PSV Eindhoven. Det kan være at Rosenborg overrasker og kampen helgarderes. Den første sikre hentes fra en annen kamp i kvalifiseringen til Europa League der Tottenham vinner hjemme over Maccabi Haifa og den andre sikre hentes fra ligacupen der Aston Villa vinner hjemme over Stoke City.

Tottenham har slått ut Lokomotiv Plovdiv, fra Bulgaria, og FK Shkendija, fra Makedonia, begge på bortebane. Har en av hver i Premier League og målforskjellen er 6-4. Maccabi Haifa har vært gjennom tre kamper i kvalifiseringen, derav to på hjemmebane. Slo sist ut Rostov fra Russland på bortebane. Har vunnet sine to første kamper i Israel og målforskjellen er 5-2. SIKKER H.

Torsdag 1. oktober kl. 18:30 U-tips 96
1 Rosenborg—PSV Eindhoven EUR Europa League, kvalifisering U HUB
2 FC København—HNK Rijeka EUR Europa League, kvalifisering H H
3 FK Sarajevo—Celtic EUR Europa League, kvalifisering B B
4 Rangers—Galatasaray EUR Europa League, kvalifisering H H
5 Tottenham—Maccabi Haifa EUR Europa League, kvalifisering H H
6 Rio Ave FC—Milan EUR Europa League, kvalifisering U UB
7 Brentford—Fulham ENG Ligacup H HB
8 Aston Villa—Stoke ENG Ligacup H H
9 Liverpool—Arsenal ENG Ligacup H H
10 Athletic Bilbao—CF Cadiz SPA Primera División H HU
11 Sevilla—Levante SPA Primera División H HU
12 Celta Vigo—Barcelona SPA Primera División B UB

Aston Villa har vunnet sin hittil eneste kamp i Premier League med 1-0 over Sheffield United på hjemmebane. Spiller på bortebane mot Fulham på mandag etter at tipsene er lagt ut. Stoke City ligger på 16. plass i Championship med en av hver og 1-2 i målforskjell. Sist lagene spilte sammen i Championship sesongen 2018/19 endte begge oppgjørene uavgjort. SIKKER H.

Skriv ut