Midtukekupongen uke 40

Midtukekupongen, som spilles onsdag, henter seks kamper fra gruppespillet i Champions League, fem kamper fra Championship og en kamp fra Segunda División. De sikre hentes fra gruppespillet i Champions League der Liverpool vinner hjemme over FC Salzburg i gruppe E og Barcelona vinner hjemme over Inter i gruppe F.

Liverpool, som er regjerende Champions League-mester, tapte 2-0 på bortebane for Napoli i sin første kamp. Ligger på 1. plass i Premier League med 7-0-0 og 18-5 i målforskjell. På hjemmebane har det blitt tre seirer og 10-3 i målforskjell. FC Salzburg vant 6-2 på hjemmebane over KRC Genk i sin første kamp. Ligger på 1. plass i østerrisk Bundesliga med 8-1-0 og 40-9 i målforskjell. På bortebane er statistikken 3-1-0 og 15-3 i målforskjell. SIKKER H.

Onsdag 2. oktober kl. 20:45 U-tips 96
1 Liverpool—FC Salzburg EUR Champions League H H
2 Barcelona—Inter EUR Champions League H H
3 RB Leipzig—Lyon EUR Champions League H HB
4 Zenit St. Petersburg—Benfica EUR Champions League H H
5 Lille—Chelsea EUR Champions League U HUB
6 Valencia—Ajax EUR Champions League B HB
7 Barnsley—Derby County ENG Championship B HB
8 Brentford—Bristol City ENG Championship H H
9 Cardiff City—Queens Park Rangers ENG Championship H HU
10 Charlton Athletic—Swansea City ENG Championship H H
11 Luton Town—Millwall FC ENG Championship H H
12 Ponferradina—Las Palmas SPA Segunda División U HU

Barcelona spilte uavgjort 0-0 på bortebane mot Borussia Dortmund i sin første kamp. Ligger på 4. plass i Primera División med 4-1-2 og 16-10 i målforskjell. På hjemmebane har det blitt tre seirer og 12-5 i målforskjell. Inter spilte uavgjort 1-1 på hjemmebane mot Slavia Praha i sin første kamp. Ligger på 1. plass i Serie A med 6-0-0 og 13-2 i målforskjell. På bortebane har det blitt tre seirer og 7-2 i målforskjell. Lagene spilte i samme gruppe sist sesong i Champione League og da vant Barcelona det tilsvarende oppgjøret mens det omvendte oppgjøret endte uavgjort. SIKKER H.

Skriv ut

  .