Midtukekupongen uke 40

Midtukekupongen henter seks kamper fra gruppespillet i Champions League som spilles onsdag og seks kamper fra gruppespillet i Europa League som spilles torsdag, der Rosenborg får besøk av RB Leipzig og Sarpsborg 08 får besøk av KRC Genk. De sikre hentes fra Champions League gruppe A der Atletico Madrid vinner hjemme over Club Brugge og Borussia Dortmund vinner hjemme over Monaco.

Atletico Madrid vant på bortebane over Monaco i den første kampen. Ligger på 4. plass i Primera División med 3-3-1 og 8-4 i målforskjell med uavgjort mot Real Madrid på bortebane i siste kamp etter to seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 2-1-0 og 5-1 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort. Club Brugge tapte på hjemmebane for Borussia Dortmund i den første kampen. Ligger på 1. plass i Jupiler Pro League med 8-1-0 og 27-7 i målforskjell med fem seirer på rad. På bortebane er statistikken 3-1-0 og 11-3 i målforskjell med to seirer på rad. Atletico spilte semifinale i Champions League sesongen 2016/17 mens Club Brugge tapte alle sine seks kamper i gruppespillet samme sesongen. SIKKER H.

Onsdag 3. oktober kl. 21:00 (* torsdag) U-tips 96
1 Napoli—Liverpool EUR Champions League U HUB
2 Tottenham—Barcelona EUR Champions League H HB
3 PSV Eindhoven—Inter EUR Champions League H HB
4 Atletico Madrid—Club Brugge EUR Champions League H H
5 Borussia Dortmund—Monaco EUR Champions League H H
6 FC Porto—Galatasaray EUR Champions League U HU
7 * Rosenborg—RB Leipzig EUR Europa League H H
8 * FC Salzburg—Celtic EUR Europa League H H
9 * Bordeaux—FC København EUR Europa League H H
10 * FK Qarabag—Arsenal EUR Europa League U UB
11 * Sarpsborg 08—KRC Genk EUR Europa League B B
12 * Malmö FF—Besiktas EUR Europa League H HB

Borussia Dortmund vant på bortebane over Club Brugge i den første kampen. Ligger på 1. plass i Bundesliga med 4-2-0 og 19-5 i målforskjell med to seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 3-0-0 og 14-2 i målforskjell. Monaco tapte på hjemmebane for Atletico Madrid i den første kampen. Ligger på 18. plass i Ligue 1 med 1-3-4 og 8-11 i målforskjell med to tap på rad etter to uavgjorte på rad og der seieren kom på bortebane i serieåpningen over Nantes (19). Lagene møtte hverandre i kvartfinalen i Champions League sesongen 2016/17 og da vant Monaco begge oppgjørene men nå vinner Borussia Dortmund. SIKKER H.

Skriv ut