Midtukekupongen uke 4

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag, henter fem kamper fra Premier League, fire kamper fra Championship og tre kamper fra Premiership. I Premier League får Manchester United besøk av Sheffield United og det blir også den sikre i MU 9-2-148. Den første halvgarderte blir hentet fra Championship mellom Barnsley – Cardiff med HB og den andre halvgarderte blir hentet fra Premiership mellom St. Johnstone – Aberdeen med UB.

Manchester United ligger på 1. plass, to poeng foran byrival Manchester City, med 12-4-3 og 36-25 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort og tre seiere på rad. På hjemmebane er statistikken 4-2-3 og 12-13 i målforskjell med tre seiere på rad etter uavgjort og seier. Vant også 3-2 på hjemmebane over Liverpool (4) i 4. runde i FA-cupen på søndag. Sheffield United ligger på 20. og sisteplass, 35 poeng bak vertene, med 1-2-16 og 10-32 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier og tre tap på rad. På bortebane er statistikken 0-1-8 og 4-17 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort mot Brighton (17). Vant 2-1 på hjemmebane over Plymouth Argyle fra League One i 4. runde i FA-cupen på lørdag. Manchester United vant det omvendte oppgjøret i desember og det tilsvarende oppgjøret sist sesong. SIKKER H.

Onsdag 27. januar kl. 19:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Manchester United-Sheffield Utd ENG Premier League H H H
2 Everton-Leicester ENG Premier League U HUB
3 Brighton-Fulham ENG Premier League H H
4 Burnley-Aston Villa ENG Premier League B UB
5 Chelsea-Wolverhampton ENG Premier League H H
6 Barnsley-Cardiff ENG Championship H HB HB
7 Coventry City-Sheffield Wed ENG Championship B HB
8 Middlesbrough-Rotherham United ENG Championship H H
9 Swansea-Brentford ENG Championship H HU
10 Hibernian-Rangers SKO Premiership B B
11 Livingston-Kilmarnock SKO Premiership H H
12 St. Johnstone-Aberdeen SKO Premiership B UB UB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.