Midtukekupongen uke 4

Midtukekupongen, med kamper som spilles tirsdag og onsdag, henter seks kamper fra Premier League og en kamp fra Championship som spilles tirsdag og tre kamper fra Premier League og to kamper fra Championship som spilles onsdag. De sikre hentes fra Premier League der Manchester United vinner hjemme over Burnley og Tottenham vinner hjemme over Norwich City.

Manchester United ligger på 5. plass, fem poeng bak Chesea, med 9-7-7 og 36-27 i målforskjell med tap på bortebane for Liverpool (1) i siste kamp etter seier, tap og to seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 6-4-1 og 24-10 i målforskjell med to seirer på rad etter uavgjort, seier og uavgjort. Burnley ligger på 14. plass, syv poeng bak vertene, med 8-3-12 og 26-38 i målforskjell med seier på hjemmebane over Leicester City (3) i siste kamp etter fire tap på rad. På bortebane er statistikken 2-3-6 og 10-20 i målforskjell med to tap på rad etter seier, tap og seier og der seirene har kommet over dårligere plasserte lag. Manchester United vant det omvendte oppgjøret i desember. SIKKER H.

Tirsdag 21. januar kl. 20:30 (* onsdag) U-tips 96
1 Chelsea—Arsenal ENG Premier League H H
2 Sheffield United—Manchester City ENG Premier League B HB
3 Bournemouth—Brighton & Hove Albion ENG Premier League H HB
4 Everton—Newcastle United ENG Premier League H H
5 Crystal Palace—Southampton ENG Premier League H HB
6 Aston Villa—Watford ENG Premier League B HB
7 * Manchester United—Burnley ENG Premier League H H
8 * Leicester City—West Ham United ENG Premier League H H
9 * Tottenham—Norwich City ENG Premier League H H
10 Middlesbrough—Birmingham City ENG Championship U HUB
11 * Charlton Athletic—Fulham ENG Championship B UB
12 * Nottingham Forest—Reading FC ENG Championship H H

Tottenham ligger på 8. plass med 8-7-8 og 36-31 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to tap på rad, uavgjort og seier. På hjemmebane er statistikken 6-2-3 og 21-11 i målforskjell med tap for Liverpool (1) i siste kamp etter seier, tap for Chelsea (4) og to seirer på rad. Norwich City ligger på 20. og sisteplass, 14 poeng bak vertene, med 4-5-14 og 23-45 i målforskjell med seier på hjemmebane over Bournemouth (19) i siste kamp etter tap, to uavgjorte på rad og to tap på rad. På bortebane er statistikken 1-2-8 og 5-20 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort, tap og seier over Everton (11). Lagene spilte uavgjort i det omvendte oppgjøret i desember. SIKKER H.

Skriv ut