Midtukekupongen uke 39

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag og torsdag, henter tre kamper fra kvalifisering til Champions League og tre kamper fra 3. runde i ligacupen i England som spilles onsdag og tre kamper fra 3. runde i ligacupen og tre kamper fra 3. runde i kvalifisering til Europa League som spilles torsdag. Molde, som har tapt fire av de seks siste i Eliteserien, får besøk av ungarske Ferencvarosi Tc i kvalifiseringen til Champions League. I kvalifiseringen til Europa League får Rosenborg besøk av Alanyaspor fra Tyrkia mens Bodø/Glimt skal ut i en vanskelig bortekamp mot Milan. De sikre hentes fra ligacupen der Liverpool vinner borte over Lincoln City og Manchester City vinner hjemme over Bournemouth. Legg merke til at Aston Villa og Manchester City spiller kamper på mandag etter at tipsene er lagt ut.

Lincoln City, som spiller i League One, har slått ut tabellkollega Crewe Alexandra (23) og Bradford City (15) fra League Two. Har vunnet de to første kampene i League One og målforskjellen er 4-1. Liverpool har i Premier League vunnet på hjemmebane over Leeds United med 4-3 og på bortebane over Chelsea med 2-0. SIKKER B.

Onsdag 23. september kl. 20:00 (* torsdag) U-tips 96
1 Molde—Ferencvarosi Tc EUR Champions League, kvalifisering B UB
2 Olympiakos Piraeus—AC Omonia Nicosia EUR Champions League, kvalifisering H H
3 KAA Gent—Dynamo Kiev EUR Champions League, kvalifisering U HUB
4 Fulham—Sheffield Wed ENG Ligacup H HU
5 Preston—Brighton ENG Ligacup B UB
6 Leicester—Arsenal ENG Ligacup H H
7 * Bristol City—Aston Villa ENG Ligacup H HB
8 * Lincoln City—Liverpool ENG Ligacup B B
9 * Manchester City—Bournemouth ENG Ligacup H H
10 * Rosenborg—Alanyaspor EUR Europa League, kvalifisering H HU
11 * FC København—Piast Gliwice EUR Europa League, kvalifisering H H
12 * Milan—Bodø/Glimt EUR Europa League, kvalifisering H H

Manchester City sesongåpner på bortebane mot Wolverhampton Wanderers på mandag etter at tipsene er lagt ut. Bournemouth, som spiller i Championship, slo ut Crystal Palace i forrige runde på hjemmebane etter straffesparkkonkurranse. Laget har en seier og en uavgjort i Championship og målforskjellen er 4-3. SIKKER H.

Skriv ut