Midtukekupongen uke 39

Midtukekupongen henter en kamp fra kvartfinale i NM, fem kamper fra 3. runde i ligacupen i England, fire kamper fra Primera División og to kamper fra Serie A. De sikre hentes fra England der Arsenal vinner hjemme over Brentford og West Ham United vinner hjemme over Macclesfield Town.

Arsenal ligger på 6. plass i Premier League med 4-0-2 og 12-9 i målforskjell med fire seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 2-0-1 og 5-3 i målforskjell der tapet kom i serieåpningen for Manchester City (2). Brentford har slått ut Southend United på bortebane og Cheltenham på hjemmebane i de to første rundene. Ligger på 7. plass i Championship med 4-3-2 og 16-10 i målforskjell med en av hver på de tre siste. På bortebane er statistikken 0-3-2 og 5-8 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort og tap. SIKKER H.

Onsdag 26. september kl. 20:00 U-tips 96
1 Rosenborg—Vålerenga NOR NM, menn H H
2 Liverpool—Chelsea ENG Ligacup H HU
3 Arsenal—Brentford ENG Ligacup H H
4 West Ham United—Macclesfield Town ENG Ligacup H H
5 Nottingham Forest—Stoke City ENG Ligacup H HU
6 Tottenham—Watford ENG Ligacup H HU
7 CD Leganes—Barcelona SPA Primera División B B
8 Athletic Bilbao—Villarreal SPA Primera División U HUB
9 Sevilla—Real Madrid SPA Primera División H HB
10 Valencia—Celta Vigo SPA Primera División H H
11 Cagliari—Sampdoria ITA Serie A B HB
12 Atalanta—Torino ITA Serie A H H

West Ham United ligger på 17. plass i Premier League med 1-1-4 og 5-1 i målforskjell med uavgjort hjemme mot Chelsea (3) i siste kamp etter seieren på bortebane over Everton (12). På hjemmebane er statistikken 0-1-2 og 1-3 i målforskjell. Macclesfield Town har slått ut Bradford City på hjemmebane og Walsall FC på bortebane i de to første rundene, begge etter straffesparkkonkurranse. Ligger på 24. og sisteplass i League Two med 0-2-7 og 7-18 i målforskjell med fire tap på rad etter to uavgjorte. På bortebane er statistikken 0-0-5 og 4-12 i målforskjell. West Ham United jakter sesongens første hjemmeseier og den kommer nå. SIKKER H.

Skriv ut