Midtukekupongen uke 38

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag, henter alle kampene fra 3. runde i cupen. Tre av kampene er rene Eliteserie-oppgjør, mens i fire andre kamper spiller lag fra Eliteserien på bortebane mot lag fra lavere divisjoner. I MU 9-2-148 vinner Kongsvinger vinner hjemme over Fløy-Flekkerøy. De halvgarderte er fra oppgjørene Ranheim – Aalesund, der det omvendte oppgjøret i august endte uavgjort, med HB, og Moss – Sandnes Ulf, der Sandnes Ulf som ligger på 13. plass i OBOS-ligaen ikke taper for hjemmelaget som ligger på 11. plass i PostNord-ligaen avd. 1, med UB.

Konsgvinger har slått ut Elverum på bortebane og sist Strømmen på hjemmebane. Ligger på 1. plass i PostNord-ligaen avd. 1 med 14-2-1 og 52-20 i målforskjell med tolv kamper på rad uten tap, ti seiere og to avgjorte, etter tapet på bortebane for Kvik Halden (8) i juli. På hjemmebane har ikke laget avgitt poeng på sine åtte kamper og målforskjellen er 29-8. Fløy-Flekkerøy har slått ut Vindbjart på bortebane og sist Jerv på hjemmebane etter straffesparkkonkurranse. Ligger på 13. plass i 1. plass i PostNord-ligaen avd. 2 med 2-8-7 og 14-42 i målforskjell med seier på hjemmebane over Odd 2 (6) i siste kamp etter tap, uavgjort, tap og uavgjort. På bortebane er statistikken 1-3-4 og 6-13 i målforskjell med tap i de to siste kampene etter seieren over Notodden (7). Dette skal bli hjemmeseier. SIKKER H.

Onsdag 22. september spillefrist kl. 17:55
U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Viking-Rosenborg NOR NM, menn U HUB
2 Vålerenga-Odd NOR NM, menn H H
3 Strømsgodset-Stabæk NOR NM, menn H H
4 Bryne FK-Molde NOR NM, menn B B
5 Alta-Bodø/Glimt NOR NM, menn B B
6 Start-Mjøndalen NOR NM, menn U HU
7 Øygarden-Sarpsborg 08 NOR NM, menn B HB
8 HamKam-Raufoss NOR NM, menn H H
9 Ranheim-Aalesund NOR NM, menn B HB HB
10 Sogndal-Åsane NOR NM, menn H HU
11 Moss-Sandnes Ulf NOR NM, menn U UB UB
12 Kongsvinger-Fløy-Flekkerøy NOR NM, menn H H H

M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.

print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.