Midtukekupongen uke 37

Midtukekupongen henter kamper fra den første runden i Champions League og Europa League, med åtte kamper fra Champions League som spilles onsdag og fire kamper fra Europa League som spilles torsdag. I Europa League skal Norges håp Rosenborg ut i en vanskelig bortekamp mot Spanske Real Sociedad, som ligger på 2. plass i Primera División, mens Danmarks håp FC København får besøk av Lokomotiv Moskva, som ligger på 2. plass i Premier League i Russland. De sikre hentes fra Champions League der FC Porto vinner hjemme over Besiktas i gruppe G og Real Madrid vinner hjemme over Apoel Nicosia i gruppe H.

FC Porto var automatisk kvalifisert til Champions League etter 2. plass i Primeira Liga sist sesong. I årets sesong ligger laget på 2. plass med 5-0-0 og 12-0 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 3-0-0 og 10-0 i målforskjell. Kom til 8-delsfinale i Champions League sist sesong og tapte 2-0 for Juventus på hjemmebane og 1-0 på bortebane. Besiktas var også automatisk kvalifisert etter 1. plass i Tyrkia sist sesong. I årets sesong ligger laget på 2. plass med 3-1-0 og 7-3 i målforskjell. På bortebane er statistikken 1-1-0 og 3-2 i målforskjell. Ble slått ut i gruppespillet i Champions League sist sesong og kom til kvartfinale i Europa League der laget måtte gi tapt for Lyon etter straffesparkkonkurranse. FC Porto har startet årets sesong i Portugal med full pott og tar tre poeng. SIKKER H.

Onsdag 13. september 20:40 (* torsdag) U-tips 96
1 Liverpool—Sevilla EUR Champions League H H
2 NK Maribor Piv Lasko—Spartak Moskva EUR Champions League H H
3 Feyenoord—Manchester City EUR Champions League B HB
4 Shakhtar Donetsk—Napoli EUR Champions League B UB
5 FC Porto—Besiktas EUR Champions League H H
6 RB Leipzig—Monaco EUR Champions League H H
7 Real Madrid—Apoel Nicosia EUR Champions League H H
8 Tottenham—Borussia Dortmund EUR Champions League U HUB
9 * Atalanta—Everton EUR Europa League H HU
10 * FC København—Lokomotiv Moskva EUR Europa League H HB
11 * Arsenal—1. FC Köln EUR Europa League H HB
12 * Real Sociedad—Rosenborg EUR Europa League H H

Real Madrid er regjerende Champions League-mester etter 4-1 over Juventus i finalen i juni. Ligger på en 7. plass i Primera División med 1-2-0 og 6-3 i målforskjell. På hjemmebane har det blitt to uavgjorte og 3-3 i målforskjell. Apoel Nicosia måtte gjennom kvalifisering til gruppespillet etter å ha vunnet serien på Kypros sist sesong. Har kun spilt en kamp i årets sesong som endte med 4-1 seier borte over Nea Salamis. Kom til 8-delsfinale i Europa League sist sesong og tapte 1-0 for Anderlecht på hjemmebane og 1-0 på bortebane. I dette oppgjøret skal regjerende mester Real Madrid ta alle poengene. SIKKER H.

Skriv ut