Midtukekupongen uke 36

Midtukekupongen henter ni kamper fra den nystartede Nations League og tre privatlandskamper. Norge spiller i League C, gruppe 3 sammen med Kypros, Slovenia og Bulgaria og får besøk av Kypros og blir den første sikre. Den andre sikre hentes fra League A, gruppe 3 der Italia vinner over Polen.

Norge har fire seirer på rad etter tapene for Slovakia og Makedonia på bortebane i november i fjor og på Ullevål har Norge også fire seirer på rad. Kypros har tap i siste kamp etter uavgjort og fem tap på rad. På bortebane har laget fem tap på rad etter seieren over Gibraltar i juni i fjor. Norge er pr. 16. august rangert som nr. 53 på FIFAs verdensranking mens Kypros er rangert som nr. 87. SIKKER H.

Torsdag 6. september kl. 20:45 (* fredag) U-tips 96
1 Norge—Kypros EUR Nations League H H
2 Slovenia—Bulgaria EUR Nations League H H
3 Tyskland—Frankrike EUR Nations League U HUB
4 Tsjekkia—Ukraina EUR Nations League H H
5 Wales—Irland EUR Nations League U HU
6 * Italia—Polen EUR Nations League H H
7 * Tyrkia—Russland EUR Nations League H HB
8 * Albania—Israel EUR Nations League B B
9 * Romania—Montenegro EUR Nations League H H
10 Østerrike—Sverige Privatlandskamp H HU
11 Portugal—Kroatia Privatlandskamp U HU
12 * Skottland—Belgia Privatlandskamp B HB

Italia har en av hver på sine tre siste og klarte ikke å kvalifisere seg til sommerens VM etter å ha blitt slått ut av Sverige i playoff. Polen kom sist i gruppe H i VM etter tap for Senegal og Colombia og seier over Japan. Italia er pr. 16. august rangert som nr. 21 på FIFAs verdensranking mens Polen er rangert som nr. 18. SIKKER H

Skriv ut