Midtukekupongen uke 35

Midtukekupongen henter åtte kamper fra VM-kvalifiseringen i Europa og fire kamper fra Irland, tre av kampene fra Premier Division og en kamp fra First Division. De sikre hentes fra VM-kvalifiseringen og i Norges gruppe C vinner Nord-Irland borte over San Marino og i gruppe F vinner England borte over Malta.

San Marino ligger på sisteplass i gruppe C med 0-0-6 og 1-30 i målforskjell der plussmålet ble scoret mot Norge på Ullevål i oktober i fjor. På hjemmebane har laget tap for Aserbajdsjan, Tyskland og sist Tsjekkia med målforskjellen 0-15. Nord-Irland ligger på 2. plass med 4-1-1 og 11-2 i målforskjell. På bortebane er statistikken 1-1-1 og 1-2 i målforskjell med uavgjort mot Tsjekkia, tap for Tyskland og sist seier over Aserbajdsjan. Nord-Irland vant det omvendte møtet 4-0. SIKKER B.

Fredag 1. september 20:40 U-tips 96
1 Norge—Aserbajdsjan EUR VM-kvalifisering gruppe C H H
2 Tsjekkia—Tyskland EUR VM-kvalifisering gruppe C U HUB
3 San Marino—Nord-Irland EUR VM-kvalifisering gruppe C B B
4 Danmark—Polen EUR VM-kvalifisering gruppe E U HU
5 Romania—Armenia EUR VM-kvalifisering gruppe E H H
6 Malta—England EUR VM-kvalifisering gruppe F B B
7 Litauen—Skottland EUR VM-kvalifisering gruppe F B HB
8 Slovakia—Slovenia EUR VM-kvalifisering gruppe F U HU
9 Bohemians Dublin—Galway FC IRL Premier Division H HU
10 Dundalk—St. Patricks IRL Premier Division H H
11 Limerick FC—Finn Harps IRL Premier Division U HU
12 Waterford—Shelbourne IRL First Division B H

Malta ligger på sisteplass i gruppe F med 0-0-6 og 2-15 i målforskjell. På hjemmebane har laget tap for Skottland, Slovenia og sist Slovakia med målforskjellen 2-9. England ligger på 1. plass med 4-2-0 og 10-2 i målforskjell. På bortebane er statistikken 1-2-0 og 3-2 i målforskjell med seier over Slovakia, uavgjort mot Slovenia og sist uavgjort mot Skottland. England vant det omvendte møtet 2-0. SIKKER B.

Skriv ut