Midtukekupongen uke 35

Midtukekupongen, med kamper som spilles torsdag, henter åtte kamper fra OBOS-ligaen og fire kamper fra 1. runde i kvalifisering til Europa League. De sikre hentes fra kampene i Europa League der Bodø/Glimt vinner hjemme over FK Kauno Zalgiris og Rosenborg vinner hjemme over Breidablik.

Bodø/Glimt ligger på 1. plass i Eliteserien, syv poeng foran Molde med en kamp mindre spilt, med 13-2-0 og 53-18 i målforskjell med to seirer på rad etter uavgjort, seier og uavgjort. På hjemmebane har laget syv seire og 27-6 i målforskjell. FK Kauno Zalgiris fra Litauen ligger på 2. plass på tabellen i A Lyga som består av seks lag. SIKKER H.

Torsdag 27. august kl.18:00 U-tips 96
1 Jerv—Ranheim NOR OBOS-ligaen B UB
2 KFUM Oslo—Stjørdals-Blink NOR OBOS-ligaen H HB
3 Lillestrøm—Strømmen NOR OBOS-ligaen H H
4 Sandnes Ulf—Raufoss NOR OBOS-ligaen H HB
5 Sogndal—Øygarden NOR OBOS-ligaen H H
6 Ullensaker/Kisa—Kongsvinger NOR OBOS-ligaen H HB
7 Åsane—Grorud NOR OBOS-ligaen H HUB
8 HamKam—Tromsø NOR OBOS-ligaen B HB
9 Bodø/Glimt—FK Kauno Zalgiris EUR Europa League, kvalifisering H H
10 Rosenborg—Breidablik EUR Europa League, kvalifisering H H
11 Malmö FF—Cracovia Krakow EUR Europa League, kvalifisering H H
12 AGF Aarhus—FC Honka EUR Europa League, kvalifisering H H

Rosenborg ligger på 4. plass i Eliteserien med 8-3-4 og 27-13 i målforskjell med tre seirer på rad etter tap og seier. På hjemmebane er statistikken 5-2-1 og 19-8 i målforskjell med fem seirer på rad. Breidablik fra Island ligger på 2. plass på tabellen i Pepsi Max-deildin med 6-2-3 og 24-17 i målforskjell med tre seirer på rad etter tre tap på rad. På bortebane er statistikken 3-1-2 og 9-8 i målforskjell med to seirer på rad etter to tap på rad. SIKKER H.

Skriv ut