Midtukekupongen uke 35

Midtukekupongen henter en kamp fra OBOS-ligaen, tre kamper fra returoppgjør i playoff til gruppespillet i Champions League, seks kamper fra 2. runde i ligacupen i England og to kamper fra Ligue 1 i Frankrike. Den første sikre hentes fra OBOS-ligaen der Aalesund vinner hjemme over HamKam og den andre sikre hentes fra ligacupen der Bournemouth vinner hjemme over Forest Green Rovers.

Aalesund ligger på 1. plass med 16-2-1 og 40-15 i målforskjell med syv seirer på rad etter tapet på bortebane for Raufoss (6). På hjemmebane er statistikken 8-0-0 og 22-5 i målforskjell. HamKam ligger på 12. plass, 30 poeng bak vertene, med 5-5-9 og 21-27 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort, tap og to seirer på rad. På bortebane er statistikken 2-2-5 og 5-11 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, to tap på rad og uavgjort og laget har scoret færrest mål på bortebane av alle lagene så langt denne sesongen. HamKam vant det tilsvarende oppgjøret sist sesong, mens Aalesund vant det omvendte oppgjøret i juni. SIKKER H.

Onsdag 28. august kl. 18:00 U-tips 96
1 Aalesund—HamKam NOR OBOS-ligaen H H
2 Club Brugge—LASK Linz EUR Champions League, kvalifisering H H
3 Ajax—Apoel Nicosia EUR Champions League, kvalifisering H HB
4 Slavia Praha—CFR Cluj EUR Champions League, kvalifisering H HU
5 Newcastle United—Leicester City ENG Ligacup U HUB
6 Lincoln City—Everton ENG Ligacup B B
7 Burnley—Sunderland ENG Ligacup H H
8 Bournemouth—Forest Green Rovers ENG Ligacup H H
9 Queens Park Rangers—Portsmouth ENG Ligacup H HU
10 Swansea City—Cambridge United ENG Ligacup H H
11 Lille—Saint-Etienne FRA Ligue 1 U HU
12 Nice—Marseille FRA Ligue 1 H HB

Bournemouth ligger på 11. plass i Premier League med 1-1-1 og 4-5 i målforskjell. Forest Green Rovers slo ut Charlton Athletic fra Championship på bortebane i 1. runde på straffespark. Ligger på 3. plass i League Two med 3-1-1 og 5-3 i målforskjell. SIKKER H.

Skriv ut

  .