Midtukekupongen uke 34

Midtukekupongen, med kamper som spiller tirsdag og onsdag, henter en kamp fra semifinale i Champions League, en kamp fra OBOS-ligaen, en kamp fra Superettan og to kamper fra 1. kvalifiseringsrunde til Champions League som spilles tirsdag og en kamp fra semifinale i Champions League, fire kamper fra 1. kvalifiseringsrunde til Champions League og to kamper fra Premier League i Russland som spilles onsdag. Den første sikre hentes fra semifinalen i Champions League som spilles onsdag der Bayern München vinner over Lyon på nøytral bane og den andre sikre hentes fra 1. kvalifiseringsrunde til Champions League som spilles tirsdag der Celtic vinner hjemme over KR Reykjavik.

Lyon slo Manchester City 3-1 i kvartfinalen etter å ha slått ut Juventus i 8-delsfinalen med 1-0 seier på hjemmebane og 2-1 tap på bortebane. Bayern München vant hele 8-2 over Barcelona i kvartfinalen etter å ha slått ut Chelsea i 8-delsfinalen med 3-0 seier på bortebane og 4-1 seier på hjemmebane. SIKKER B.

Tirsdag 18. august kl.19:00 (* onsdag) U-tips 96
1 RB Leipzig—Paris Saint-Germain EUR Champions League U UB
2 * Lyon—Bayern München EUR Champions League B B
3 KFUM Oslo—Kongsvinger NOR OBOS-ligaen H H
4 Örgryte—Jönköpings Södra SVE Superettan U HUB
5 Legia Warszawa—Linfield FC EUR Champions League, kvalifisering H H
6 Celtic—KR Reykjavik EUR Champions League, kvalifisering H H
7 * Molde—Kuopio PS EUR Champions League, kvalifisering U HU
8 * NK Celje—Dundalk EUR Champions League, kvalifisering B HB
9 * Ferencvarosi Tc—Djurgården EUR Champions League, kvalifisering B HB
10 ** KI Klaksvik—SK Slovan Bratislava EUR Champions League, kvalifisering B UB
11 * Dinamo Moskva—FK Rostov RUS Premier League H H
12 * Zenit St. Petersburg—CSKA Moskva RUS Premier League H H
** Kamp 10 KI Klaksvik—SK Slovan Bratislava trekkes

Celtic ligger på 5. plass i Premiership etter to kamper med seier og uavgjort og 6-2 i målforskjell. På hjemmebane har det blitt 5-1 seier over Hamilton Academical (12). KR Reykjavik ligger på 3. plass på tabellen i Island med 5-2-2 og 14-9 i målforskjell. På bortebane er statistikken 3-1-0 og 6-1 i målforskjell. SIKKER H.

Skriv ut