Midtukekupongen uke 34

Midtukekupongen henter en kamp fra playoff til gruppepillet i Champions League, fire kamper fra OBOS-ligaen og syv kamper fra Championship i England. Den første sikre hentes fra playoff til gruppepillet i Champions League der NK Dinamo Zagreb vinner hjemme over Rosenborg og den andre sikre hentes fra Championship der West Bromwich Albion vinner hjemme over Reading FC.

NK Dinamo Zagreb slo ut Ferencvarosi Tc i forrige runde med uavgjort 1-1 på hjemmebane og seier 4-0 på bortebane. Ligger på 1. plass i den hjemlige ligaen i Kroatia med 4-1-0 og 11-2 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 3-0-0 og 8-2 i målforskjell. Var sist sesong i 8-delsfinale i Europa League. Rosenborg slo ut Maribor i forrige runde med seier 3-1 på både borte- og hjemmebane. Ligger på 4. plass i Eliteserien med 8-5-5 og 27-22 i målforskjell. På bortebane er statistikken 2-3-4 og 8-14 i målforskjell. SIKKER H.

Onsdag 21. august kl. 18:00 U-tips 96
1 NK Dinamo Zagreb—Rosenborg EUR Champions League, kvalifisering H H
2 Jerv—KFUM Oslo NOR OBOS-ligaen B UB
3 Kongsvinger IL—Strømmen NOR OBOS-ligaen H H
4 Sandefjord Fotball—Raufoss NOR OBOS-ligaen H HU
5 Ullensaker/Kisa—Sandnes Ulf NOR OBOS-ligaen B HUB
6 Cardiff City—Huddersfield Town ENG Championship H HU
7 Leeds United—Brentford ENG Championship H H
8 Queens Park Rangers—Swansea City ENG Championship B HB
9 Charlton Athletic—Nottingham Forest ENG Championship H HB
10 Preston North End—Stoke City ENG Championship H H
11 Fulham—Millwall FC ENG Championship H H
12 West Bromwich Albion—Reading FC ENG Championship H H

West Bromwich Albion har startet sesongen med seier, uavgjort og seier og 5-3 i målforskjell og ligger på 4. plass. Reading FC har startet med to tap på rad og seier og 5-5 i målforskjell og ligger på 17. plass. Sist sesong endte West Bromwich Albion på 4. plass mens Reading FC endte på 20. plass, 33 poeng bak vertene. West Bromwich Albion vant tilsvarende oppgjør sist sesong og vinner igjen. SIKKER H.

Skriv ut

  .