Midtukekupongen uke 33

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag, henter en kamp fra kvartfinale i Champions League, fem kamper fra Premiership, to kamper fra Allvenskan og fire kamper fra Superettan. Den første sikre hentes fra Premiership der Rangers vinner hjemme over St. Johnstone og den andre sikre hentes fra Allsvenskan der Malmö FF vinner hjemme over Örebro SK.

Rangers har slått Aberdeen (9) på bortebane med 1-0 og St. Mirren (6) på hjemmebane med 3-0 i de to første kampene. St. Johnstone har spilt uavgjort 1-1 på bortebane mot Dundee United (5) i sin hittil eneste kamp. SIKKER H.

Onsdag 12. august kl.19:00 U-tips 96
1 Atalanta—Paris Saint-Germain EUR Champions League U HUB
2 * St. Mirren—Celtic SKO Premiership B B
3 Rangers—St. Johnstone SKO Premiership H H
4 * Aberdeen—Hamilton Academical SKO Premiership H H
5 Motherwell—Livingston SKO Premiership H H
6 Ross County—Kilmarnock SKO Premiership B B
7 Djurgården—Mjällby SVE Allsvenskan U HU
8 Malmö FF—Örebro SK SVE Allsvenskan H H
9 GAIS—Degerfors SVE Superettan B HB
10 Trelleborg—Västerås SK SVE Superettan H HU
11 Brage—Norrby IF SVE Superettan B HB
12 Ljungskile SK—AFC Eskilstuna SVE Superettan H HB
* Kamp 2 St. Mirren—Celtic trekkes
* Kamp 4 Aberdeen—Hamilton Academical trekkes

Malmö FF ligger på 1. plass med 9-4-1 og 29-12 i målforskjell med syv seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 5-2-0 og 15-5 i målforskjell med tre seirer på rad etter uavgjort og seier. Örebro SK ligger på 10. plass, 14 poeng bak vertene, med 4-5-5 og 14-16 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, to tap på rad og uavgjort. På bortebane er statistikken 2-2-3 og 8-10 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, uavgjort og to tap på rad. Malmö FF har vunnet de fire siste oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte. SIKKER H.

Skriv ut