Midtukekupongen uke 33

Midtukekupongen henter tre kamper fra Eliteserien og finalen i UEFA Super Cup mellom Champions League-vinner Liverpool og Europa League-vinner Chelsea som spilles onsdag og åtte returoppgjør i 3. runde i kvalifiseringen til Europa League som spilles torsdag. De sikre hentes fra oppgjør i Europa League der PSV Eindhoven vinner hjemme over Haugesund og Sporting Braga vinner hjemme over Brøndby.

PSV Eindhoven vant det første oppgjøret 1-0 etter å ha blitt slått ut av Basel i kvalifiseringen til Champions League med 3-2 seier på hjemmebane og 2-1 tap på bortebane. Har startet årets sesong i Eredivisie med 1-1-0 og 5-1 i målforskjell. Haugesund vant 2-0 på hjemmebane og tapte 2-1 på bortebane for Sturm Graz i forrige runde. Ligger på 8. plass i Eliteserien med 5-6-6 og 25-20 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort, seier og to tap på rad. På bortebane er statistikken 3-2-3 og 12-9 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter tap og to seirer på rad. SIKKER H.

Onsdag 14. august kl. 19:00 (* torsdag) U-tips 96
1 Kristiansund BK—Bodø/Glimt NOR Eliteserien H HB
2 Stabæk—Vålerenga NOR Eliteserien B HB
3 Viking—Sarpsborg 08 NOR Eliteserien H H
4 Liverpool—Chelsea EUR UEFA Super Cup H HUB
5 * PSV Eindhoven—Haugesund EUR Europa League, kvalifisering H H
6 * Aris Thessaloniki—Molde EUR Europa League, kvalifisering B UB
7 * Mlada Boleslav—Steaua Bucuresti EUR Europa League, kvalifisering H H
8 * Trabzonspor—Sparta Praha EUR Europa League, kvalifisering H H
9 * Hapoel Beer Sheva—IFK Norrköping EUR Europa League, kvalifisering B HB
10 * Viktoria Plzen—Royal Antwerp FC EUR Europa League, kvalifisering U HU
11 * Rangers—FC Midtjylland EUR Europa League, kvalifisering H H
12 * Sporting Braga—Brøndby EUR Europa League, kvalifisering H H

Sporting Braga vant det første oppgjøret 4-2 og vant sesongåpningen i den hjemlige liga med 3-1 seier på hjemmebane på søndag. Brøndby tapte 2-1 på bortebane og vant 4-1 på hjemmebane, etter ekstraomganger, over Lechia Gdansk i forrige runde. Ligger på 3. plass i Superligaen med 3-1-1 og 11-6 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, seier, uavgjort og seier. På bortebane har det blitt uavgjort og seier og 4-2 i målforskjell. SIKKER H.

Skriv ut

  .