Midtukekupongen uke 32

Midtukekupongen henter syv kamper fra den 4. runden i den norske cupen og fem kamper fra den 1. runden i den engelske ligacupen. I fire av kampene i den norske cupen møter lag fra Eliteserien hverandre, mens de tre andre kampene er med lag fra Eliteserien som møter lag fra OBOS-ligaen. Det hentes en sikker fra hver av cupene og i den første sikre vinner Rosenborg borte over Jerv og i den andre sikre vinner Leeds United hjemme over Port Vale.

Jerv ligger på 11. plass i OBOS-ligaen med 5-7-6 og 27-26 i målforskjell med to seirer på rad etter tap og to seirer på rad før det. På hjemmebane er statistikken 3-4-2 og 17-11 i målforskjell med to seirer på rad og der tapene kom i de to første hjemmekampene. Rosenborg ligger på 1. plass i Eliteserien med 11-5-2 og 37-14 i målforskjell med tre seirer på rad. På bortebane er statistikken 4-3-1 og 13-6 i målforskjell med seier i siste kamp. Laget røyk ut av Champions League kvalifiseringen på onsdag etter 1-0 tap hjemme for Celtic og skal møte Ajax i playoff til gruppespillet i Europa League. SIKKER B.

Onsdag 9. august 18:25 U-tips 96
1 Mjøndalen—Brann NOR NM, menn B B
2 Kristiansund BK—Florø NOR NM, menn B HB
3 Haugesund—Molde NOR NM, menn U HUB
4 Stabæk—Aalesund NOR NM, menn H H
5 Jerv—Rosenborg NOR NM, menn B B
6 Sarpsborg 08—Odd NOR NM, menn H HU
7 Lillestrøm—Tromsø NOR NM, menn H H
8 Sheffield United—Walsall FC ENG Ligacup H H
9 Colchester United—Aston Villa ENG Ligacup B UB
10 Leeds United—Port Vale ENG Ligacup H H
11 Crewe Alexandra—Bolton Wanderers ENG Ligacup B HB
12 Oldham Athletic—Burton Albion ENG Ligacup H HB

Leeds United vant serieåpningen i Championship på søndag med 3-2 seier borte over Bolton Wanderers. Port Vale vant serieåpningen i League Two på lørdag med 3-1 seier borte over Crawley. Sist sesong endte hjemmelaget på 7. plass i Championship mens gjestene rykket ned fra League One. SIKKER H.

Skriv ut