Midtukekupongen uke 32

Midtukekupong henter fire kamper fra 3. runde i kvalifiseringen til Champions League som spilles onsdag, og åtte kamper fra 3. runde i kvalifiseringen til Europa League som spilles torsdag. Rosenborg skal møte NK Maribor Piv Lasko fra Slovenia på bortebane i kvalifiseringen til Champions League, mens Molde får besøk av Aris Thessaloniki fra Hellas og Haugesund får besøk av PSV Eindhoven fra Nederland i kvalifiseringen til Europa League. Det hentes en sikker fra hver av kvalifiseringene og i kvalifiseringen til Champions League vinner Basel hjemme over LASK Linz og i kvalifiseringen til Europa League vinner Molde hjemme over Aris Thessaloniki.

Basel fra Sveits slo ut PSV Eindhoven i forrige runde etter 3-2 tap på bortebane og 2-1 seier på hjemmebane. Ligger på 2. plass i hjemlig liga etter tre kamper med 2-0-1 og 8-5 i målforskjell. LASK Linz fra Østerrike spiller sin første kamp i turneringen. Ligger på 2. plass i hjemlig liga etter to seirer og 5-0 i målforskjell. Tror hjemmefordelen avgjør. SIKKER H.

Onsdag 7. august kl. 19:45 (* torsdag) U-tips 96
1 NK Maribor Piv Lasko—Rosenborg EUR Champions League, kvalifisering H H
2 Istanbul Basaksehir—Olympiakos Piraeus EUR Champions League, kvalifisering H HU
3 Basel—LASK Linz EUR Champions League, kvalifisering H H
4 CFR Cluj—Celtic EUR Champions League, kvalifisering B B
5 * Molde—Aris Thessaloniki EUR Europa League, kvalifisering H H
6 * Haugesund—PSV Eindhoven EUR Europa League, kvalifisering B B
7 * Brøndby—Sporting Braga EUR Europa League, kvalifisering U HU
8 * FC Midtjylland—Rangers EUR Europa League, kvalifisering U HUB
9 * Sparta Praha—Trabzonspor EUR Europa League, kvalifisering B HB
10 * Thun—Spartak Moskva EUR Europa League, kvalifisering B HB
11 * FC Vaduz—Eintracht Frankfurt EUR Europa League, kvalifisering U UB
12 * Luzern—Espanyol EUR Europa League, kvalifisering B B

Molde har slått ut KR Reykjavik og FK Cukaricki Stankom i de to første rundene. Ligger på 1. plass i Eliteserien med 11-3-3 og 39-16 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 7-1-0 og 21-4 i målforskjell. Aris Thessaloniki slo ut AEL Limassol FC i forrige runde etter uavgjort 0-0 på hjemmebane og 1-0 seier på bortebane. Er utenfor sesong i hjemlig liga og endte i fjor på 5. plass med 15-4-11 og 46-33 i målforskjell. På bortebane endte statistikken med 6-2-7 og 17-21 i målforskjell. SIKKER H.

Skriv ut