Midtukekupongen uke 3

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag, henter to kamper fra Premier League, seks kamper fra Championship og fire kamper fra 1. Bundesliga. I Premier League får Manchester City besøk av Aston Villa, som ikke har spilt en ligakamp siden 1. januar på grunn av koronoviruset. Manchester United skal møte Fulham på bortebane og det blir også den sikre i MU 9-2-148. Den første halvgarderte blir hentet fra Championship mellom Cardiff – Queens PR med HU og den andre halvgarderte blir hentet fra 1. Bundesliga mellom DSC Arminia Bielefeld – VfB Stuttgart med HB.

Fulham ligger på 18. plass med 2-6-9 og 14-25 i målforskjell med tap i siste kamp etter fem uavgjorte på rad. På hjemmebane er statistikken 1-3-5 og 6-13 i målforskjell med tap i siste kamp etter tre uavgjorte på rad og tap. Manchester United ligger på 1. plass, to poeng for byrival Manchester City og Leicester City med en kamp mere spilt, med 11-4-3 og 34-24 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tre seiere på rad og uavgjort. På bortebane startet sesongen med seks seiere på rad og laget har på de tre siste en seier og to uavgjorte, mot henholdsvis Leicester (3) og Liverpool (4) og målforskjellen er 22-11. Manchester United vant begge oppgjørene sist lagene møttes i Premier League sesongen 2018/2019. SIKKER B.

Onsdag 20. januar kl. 19:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Manchester City-Aston Villa ENG Premier League H H
2 Fulham-Manchester United ENG Premier League B B B
3 Norwich-Bristol City ENG Championship H H
4 Nottingham F-Middlesbrough ENG Championship U UB
5 Cardiff-Queens PR ENG Championship H HU HU
6 Huddersfield-Millwall FC ENG Championship B HB
7 Brentford-Luton ENG Championship H H
8 Birmingham-Preston ENG Championship U HU
9 DSC Arminia Bielefeld-VfB Stuttgart TYS 1. Bundesliga B HB HB
10 Augsburg-Bayern München TYS 1. Bundesliga B B
11 RB Leipzig-FC Union Berlin TYS 1. Bundesliga H H
12 Freiburg-Eintracht Frankfurt TYS 1. Bundesliga U HUB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.