Midtukekupongen uke 28

Midtukekupongen henter en kamp fra Eliteserien, seks kamper fra kvalifisering til Champions League og en kamp fra Superettan i Sverige som spilles onsdag og tre kamper fra kvalifisering til Europa League og en kamp fra Norsk Tipping-ligaen avd. 2 som spilles torsdag. Merk at flere av lagene som skal ut i kvalifisering er utenfor sesong i hjemlandene. Den første sikre hentes fra oppgjøret i Eliteserien der Odd vinner hjemme over Stabæk og den andre sikre hentes fra kvalifiseringen til Europa League der Brann vinner hjemme over Shamrock Rovers FC.

Odd ligger på 3. plass med 8-2-3 og 20-14 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, seier, tap og fire seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 6-1-0 og 14-6 i målforskjell med uavgjort mot Molde (1) i siste kamp. Stabæk ligger på 13. plass, tolv poeng bak vertene, med 4-2-6 og 9-14 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, seier og fire tap på rad. På bortebane er statistikken 2-0-4 og 3-10 i målforskjell med to seirer på rad. Stabæk vant begge oppgjørene mellom lagene sist sesong men nå vinner Odd. SIKKER H.

Onsdag 10. juli kl. 19:00 (* torsdag) U-tips 96
1 Odd—Stabæk NOR Eliteserien H H
2 Linfield FC—Rosenborg EUR Champions League, kvalifisering U HUB
3 BATE Borisov—Piast Gliwice EUR Champions League, kvalifisering H HU
4 Ferencvarosi Tc—PFC Ludogorets Razgrad EUR Champions League, kvalifisering H HB
5 SK Slovan Bratislava—FK Sutjeska Niksic EUR Champions League, kvalifisering H HU
6 Dundalk—Riga FC EUR Champions League, kvalifisering H H
7 Valur Reykjavik—NK Maribor Piv Lasko EUR Champions League, kvalifisering H HU
8 Varbergs BoIS FC—Degerfors SVE Superettan H H
9 * Brann—Shamrock Rovers FC EUR Europa League, kvalifisering H H
10 * Molde—KR Reykjavik EUR Europa League, kvalifisering H H
11 * Brøndby—FC Inter Turku EUR Europa League, kvalifisering H H
12 * Frigg—Lokomotiv Oslo NOR Norsk Tipping-ligaen U HU

Brann ligger på 5. plass med 6-5-4 og 17-15 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter seier, uavgjort og tap. På hjemmebane er statistikken 3-3-2 og 7-6 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, tap, seier og tap. Shamrock Rovers FC ligger på 2. plass i Premier Division i Irland med 15-3-6 og 35-15 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, to tap på rad og uavgjort. På bortebane er statistikken 8-0-4 og 17-9 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, to seirer på rad og to tap på rad. Brann har ikke overbevist på hjemmebane så langt denne sesongen men tror det snur nå. SIKKER H.

Skriv ut

  .