Midtukekupongen uke 27

Midtukekupongen henter alle kampene fra returoppgjør i Europa League kvalifisering. Haugesund vant 7-0 og Odd vant 3-0 i sine hjemmekamper forrige onsdag og og Haugesund er så godt som sikker og bare total undervurdering av Odd skal stoppe begge lagene fra å gå videre til 2. kvalifiseringsrunde. Den første sikre blir Haugesund borte mot Coleraine og den andre sikre blir Cork City FC hjemme mot FC Levadia Tallinn.

Haugesund vant som nevnt 7-0 i hjemmekampen og ligger på 7. plass i Eliteserien med 6-4-5 og 18-17 i målforskjell med seier hjemme over Tromsø i siste kamp og tre seirer og to uavgjorte på de siste fem kampene etter tre tap på rad. På bortebane er statistikken 3-1-4 og 11-12 i målforskjell med en av hver på de tre siste og laget har den nest beste bortestatistikken av lagene i årets sesong. Coleraine er utenfor sesong i Nord-Irland der dem endte på 3. plass sist sesong og deltok sist i Europa League kvalifisering i 2003 og det blir nok med disse to kampene i årets kvalifisering. SIKKER B.

Torsdag 6. juli 18:00 U-tips 96
1 HJK Helsinki—GAP Connahs Quay EUR Europa League kvalifisering H H
2 Seinäjoen JK—KR Reykjavik EUR Europa League kvalifisering H H
3 AIK—KI Klaksvik EUR Europa League kvalifisering H HB
4 Bangor City—Lyngby EUR Europa League kvalifisering B HB
5 B36 Torshavn—JK Nomme Kalju EUR Europa League kvalifisering U HU
6 SC Vasas Budapest—Beitar Jerusalem EUR Europa League kvalifisering H HB
7 Derry City—FC Midtjylland EUR Europa League kvalifisering B B
8 Ballymena United FC—Odd EUR Europa League kvalifisering B B
9 Coleraine—Haugesund EUR Europa League kvalifisering B B
10 Cork City FC—FC Levadia Tallinn EUR Europa League kvalifisering H H
11 Shamrock Rovers—Stjarnan EUR Europa League kvalifisering U HUB
12 Valur Reykjavik—FK Ventspils EUR Europa League kvalifisering H HB

Cork City FC vant 2-1 i det første kampen og leder ligaen i Irland med 18-1-0 og 54-10 i målforskjell med seks seirer på rad etter uavgjort borte mot bunnlaget Galway (12). På hjemmebane er statistikken 9-0-0 og 31-5 i målforskjell. FC Levadia Tallinn ligger på 2. plass i Meistriliiga i Estland med 13-4-0 og 48-9 i målforskjell med uavgjort i siste kamp og på bortebane er statistikken 6-3-0 og 16-6 i målforskjell. Hjemmelaget scorer mye mål på hjemmebane og bortelaget scorer lite mål på bortebane. SIKKER H.

Skriv ut