Midtukekupongen uke 27

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag, henter seks kamper fra Eliteserien, fire kamper fra Premier League og to kamper fra Championship. De sikre hentes fra Eliteserien der Rosenborg vinner hjemme over Vålerenga og Haugesund vinner hjemme over Start.

Rosenborg ligger på 10. plass med 1-1-2 og 4-5 i målforskjell med seier på bortebane over Brann (5) i siste kamp, etter at hovedtrener Eirik Horneland fikk sparken, etter to tap på rad. På hjemmebane har det blitt uavgjort mot Kristiansund BK (3) og tap for Bodø/Glimt (1) og 2-3 i målforskjell. Vålerenga liger på 6. plass, tre poeng foran vertene, med 2-1-1 og 6-7 i målforskjell med seier på hjemmebane over Viking (15) etter tap, uavgjort og seier. På bortebane har det blitt tap for Odd (7) og seier over Sarpsborg 08 (16) og 2-4 i målforskjell. Rosenborg har vunnet de seks siste tilsvarende oppgjørene i Eliteserien. SIKKER H.

Onsdag 1. juli kl. 18:00 U-tips 96
1 Rosenborg—Vålerenga NOR Eliteserien H H
2 Haugesund—Start NOR Eliteserien H H
3 Odd—Bodø/Glimt NOR Eliteserien H HU
4 Stabæk—Strømsgodset NOR Eliteserien U HUB
5 Viking—Sandefjord NOR Eliteserien H HB
6 Aalesund—Mjøndalen NOR Eliteserien H H
7 West Ham—Chelsea ENG Premier League B B
8 Everton—Leicester ENG Premier League B HB
9 Arsenal—Norwich ENG Premier League H H
10 Bournemouth—Newcastle ENG Premier League H HB
11 Preston—Derby ENG Championship H H
12 Sheffield Wednesday—West Bromwich ENG Championship B UB

Haugesund ligger på 12. plass med 1-1-2 og 5-10 i målforskjell med seier på bortebane over Sandefjord Fotball (11) i siste kamp etter uavgjort og to tap. På hjemmebane har det blitt uavgjort mot Kristiansund BK (3) og tap for Brann (5) og 3-4 i målforskjell. Start ligger på 13. plass, to poeng bak vertene, med tap på hjemmeban efor Odd (7) i siste kamp etter tap og to uavgjorte på rad. På bortebane har det blitt uavgjort mot Sandefjord Fotball (11) med 2-2. Haugesund vant begge oppgjørene mellom lagene i Eliteserien 2018. SIKKER H.

Skriv ut