Midtukekupongen uke 27

Midtukekupongen, som spilles fredag, henter syv kamper fra Eliteserien og fem kamper fra Premier Division i Irland. De sikre hentes fra Eliteserien der Brann vinner hjemme over Mjøndalen og Tromsø vinner hjemme over Sarpsborg 08. Legg merke til at det er spilles full serierunde i Irland etter at tipsene er lagt ut.

Brann ligger på 4. plass med 6-4-4 og 17-15 i målforskjell med uavgjort på bortebane mot serieleder Molde i siste kamp etter seier, uavgjort, tap og tre seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 3-2-2 og 7-6 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, seier, tap og uavgjort. Mjøndalen ligger på 14. plass, ti poeng bak vertene, med tre uavgjorte på rad etter to tap på rad og der den siste seieren kom på hjemmebane over Stabæk (15) i begynnelsen av mai. På bortebane er statistikken 1-2-3 og 7-10 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to tap på rad, uavgjort og seier. SIKKER H.

Fredag 5. juli kl. 19:00 U-tips 96
1 Viking—Haugesund NOR Eliteserien H H
2 Brann—Mjøndalen NOR Eliteserien H H
3 Kristiansund BK—Lillestrøm NOR Eliteserien U HU
4 Odd—Molde NOR Eliteserien U HUB
5 Strømsgodset—Stabæk NOR Eliteserien H H
6 Tromsø—Sarpsborg 08 NOR Eliteserien H H
7 Vålerenga—Bodø/Glimt NOR Eliteserien H HB
8 Derry City—Dundalk IRL Premier Division B HB
9 UC Dublin—Finn Harps IRL Premier Division H H
10 Waterford—St. Patricks IRL Premier Division H HU
11 Cork City FC—Bohemians Dublin FC IRL Premier Division B UB
12 Shamrock Rovers—Sligo Rovers IRL Premier Division H H

Tromsø ligger på 12. plass med 4-1-8 og 12-23 i målforskjell med tap i siste kamp etter tre seirer på rad og fem tap på rad. På hjemmebane er statistikken 2-0-4 og 6-9 i målforskjell med seirer over Rosenborg (8) og Molde (1) i de to siste kampene. Sarpsborg 08 ligger på plassen og poenget bak vertene med 2-6-4 og 12-14 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter seier og fire tap på rad. På bortebane er statistikken 0-3-2 og 4-6 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to tap på rad. Sist sesong vant Sarpsborg 08 det tilsvarende oppgjøret mens Tromsø vant det omvendte oppgjøret. SIKKER H.

Skriv ut