Midtukekupongen uke 26

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag, henter alle kampene fra Norge med seks kamper fra Eliteserien og seks kamper fra PostNord-ligaen. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Eliteserien der Molde vinner hjemme over Strømsgodset. Den første halvgarderte blir også hentet fra Eliteserien mellom Tromsø – Kristiansund, der Tromsø jakter sin første seier på hjemmebane, med HB. Den andre halvgarderte hentes fra PostNord-ligaen 2 mellom Levanger – Nardo, der Levanger ikke har tapt for Nardo i de ti siste tilsvarende oppgjørene, med HU.

Molde ligger på 2. plass, á poeng med Bodø/Glimt med en kamp mindre spilt, med 7-2-1 og 25-11 i målforskjell med seier på bortebane over Bodø/Glimt i siste kamp etter tre seiere på rad. På hjemmebane er statistikken 4-0-1 og 14-5 i målforskjell med to seiere på rad etter tapet for Vålerenga (3). Stromsgodset ligger på 10. plass, tolv poeng bak vertene med to kamper mindre spilt, med 3-2-3 og 13-15 i målforskjell med seier på hjemmebane over Sandefjord (14) i siste kamp etter uavgjort, tap, seier og tap. På bortebane har laget uavgjort mot Mjøndalen (12) i siste kamp etter tre tap på rad og målforskjellen er 3-12. Molde har vunnet de seks siste oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte, og vinner igjen. SIKKER H.

Onsdag 30. juni kl. 18:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Molde-Strømsgodset NOR Eliteserien H H H
2 Rosenborg-Haugesund NOR Eliteserien H H
3 Sandefjord-Bodø/Glimt NOR Eliteserien B B
4 Tromsø-Kristiansund NOR Eliteserien B HB HB
5 Viking-Stabæk NOR Eliteserien H H
6 Brann-Lillestrøm NOR Eliteserien H HU
7 Brattvåg-Florø NOR PostNord-ligaen 1 H HB
8 Eidsvold Turn-Kongsvinger NOR PostNord-ligaen 1 U HUB
9 Kvik Halden-Asker NOR PostNord-ligaen 1 H HU
10 Fløy-Flekkerøy-Fram Larvik NOR PostNord-ligaen 2 H H
11 Skeid-Kjelsås NOR PostNord-ligaen 2 H H
12 Levanger-Nardo NOR PostNord-ligaen 2 U HU HU
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.