Midtukekupongen uke 26

Midtukekupongen henter åtte kamper fra 4. runde i cupen, en kamp fra Norsk Tipping-ligaen, to kamper fra Afrikamesterskapet og en kamp fra kvartfinale i cupen på Island. De sikre hentes fra 4. runde i cupen der Viking vinner hjemme over Stabæk og KFUM Oslo vinner hjemme over Tromsdalen.

Viking slo ut Sandnes Ulf på bortebane i forrige runde. Ligger på 7. plass i Eliteserien med 5-2-4 og 18-17 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, tap, seier og to uavgjorte på rad. På hjemmebane er statistikken 3-1-1 og 11-6 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, uavgjort og to seirer. Stabæk slo ut Alta på bortebane i forrige runde. Ligger på 15. plass i Eliteserien, syv poeng bak vertene, med 3-1-6 og 7-14 i målforskjell med seier i siste kamp etter fire tap på rad. På bortebane er statistikken 1-0-4 og 1-10 i målforskjell med nevnte seier i siste kamp. Viking vant det tilsvarende oppgjøret i Eliteserien i mai med 3-0. SIKKER H.

Onsdag 26. juni kl. 18:00 U-tips 96
1 Rosenborg—Aalesund NOR NM, menn U HUB
2 Kristiansund BK—Odd NOR NM, menn H HB
3 Ranheim—Brann NOR NM, menn B UB
4 Viking—Stabæk NOR NM, menn H H
5 Haugesund—Strømmen NOR NM, menn H H
6 Kongsvinger IL—Mjøndalen NOR NM, menn H HU
7 KFUM Oslo—Tromsdalen NOR NM, menn H H
8 Fram Larvik—Bærum NOR NM, menn H H
9 Lyn—Frigg NOR Norsk Tipping-ligaen H H
10 Uganda—Zimbabwe INT Afrikamesterskapet B HB
11 Egypt—Dem. Rep. Kongo INT Afrikamesterskapet H H
12 IBV Vestmannaeyjar—Vikingur Reykjavik ISL cup U HU

KFUM Oslo slo ut Nest-Sotra på bortebane i forrige runde. Ligger på 3. plass i OBOS-ligaen med 7-2-3 og 24-14 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort og tre seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 5-0-1 og 15-4 i målforskjell med fem seirer på rad og laget har den beste hjemmestatistikken av alle lagene så langt denne sesongen. Tromsdalen slo ut Sarpsborg 08 på hjemmebane i forrige runde. Ligger på 16. og sisteplass i OBOS-ligaen, 21 poeng bak vertene, med 0-2-10 og 17-43 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort og syv tap på rad. På bortebane er laget poengløse etter seks kamper og 9-22 i målforskjell og laget har den dårligste bortestatistikken av alle lagene så langt denne sesongen. KFUM Oslo vant det omvendte oppgjøret i OBOS-ligaen i mai med 3-2. SIKKER H.

Skriv ut