Midtukekupongen uke 26

Midtukekupongen går over to dager og henter fire kamper fra fotball-VM, en kamp fra 1. divisjon på Island, en kamp fra Toppserien og en kamp fra 1. divisjon kvinner som spilles onsdag og fire kamper fra fotball-VM og en kamp fra Europa League kvalifisering som spilles torsdag. Den første sikre hentes fra fotball-VM der Sveits vinner over Costa Rica i gruppe E og den andre sikre hentes fra 1. divisjon kvinner der Grei Kvinner Elite vinner hjemme over Urædd.

Sveits ligger på 2. plass med uavgjort mot Brasil (1) og seier over Serbia (3). Costa Rica ligger på 4. plass med tap for Serbia og Brasil. Tror Sveits sikrer seg avansement ved egen hjelp med seier. SIKKER H.

Onsdag 27. juni 16:00 (* torsdag) U-tips 96
1 Mexico—Sverige INT Fotball-VM U HUB
2 Sør-Korea—Tyskland INT Fotball-VM U UB
3 Serbia—Brasil INT Fotball-VM H HB
4 Sveits—Costa Rica INT Fotball-VM H H
5 * Japan—Polen INT Fotball-VM B HB
6 * Senegal—Colombia INT Fotball-VM B B
7 * England—Belgia INT Fotball-VM U UB
8 * Panama—Tunisia INT Fotball-VM B B
9 HK Kopavogs—Fram Reykjavik ISL 1. divisjon H H
10 * Birkirkara—KI Klaksvik EUR Europa League, innledende H H
11 Kolbotn—Røa NOR Toppserien U HU
12 Grei Kvinner Elite—Urædd NOR 1. divisjon H H

Grei Kvinner Elite ligger på 1. plass med 7-1-1 og 17-8 i målforskjell med seier i siste kamp etter sesongens første tap på bortebane for Øvrevoll Hosle (4). På hjemmebane er statistikken 5-0-0 og 10-3 i målforskjell. Urædd ligger på 9. plass, 13 poeng bak vertinnene, med 2-3-4 og 8-13 i målforskjell med tap i siste kamp etter to seirer på rad mot lag på bunnen av tabellen. På bortebane er statistikken 1-1-3 og 5-11 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier og tap. SIKKER H.

Skriv ut