Midtukekupongen uke 25

Midtukekupongen, med kamper som spilles torsdag og fredag, henter åtte kamper og full serierunde i Eliteserien, to kamper fra Copa America og to kamper fra Premier Division i Irland. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Eliteserien der Kristiansund vinner hjemme over Mjøndalen. De halvgarderte blir også hentet fra Eliteserien, Stabæk – Vålerenga, der fire av de fem siste oppgjørene mellom lagene har endt uavgjort, med HB, og Lillestrøm – Rosenborg, der Rosenborg ikke taper tre kamper på rad, med UB.

Kristiansund ligger på 3. plass, fem poeng bak Bodø/Glimt og Molde med en kamp mindre spilt, med 5-0-3 og 7-8 i målforskjell. På hjemmebane har laget tre seiere på rad etter tapet for Bodø/Glimt og målforskjellen er 4-2. Mjøndalen ligger på 13. plass, ni poeng bak vertene med to kamper mindre spilt, med 1-3-2 og 6-6 i målforskjell med uavgjort på hjemmebane i lokaloppgjøret mot Strømsgodset (12) i siste kamp etter tap, uavgjort og tap. På bortebane er er statistikken 1-0-2 og 4-4 i målforskjell med to tap på rad etter seieren i serieåpningen over Sandefjord (14). Kristiansund vant begge oppgjørene mellom lagene sist sesong. SIKKER H.

Torsdag 24. juni kl. 18:00 (* fredag) U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Bodø/Glimt-Molde NOR Eliteserien H HUB
2 Haugesund-Brann NOR Eliteserien H H
3 Kristiansund-Mjøndalen NOR Eliteserien H H H
4 Odd-Tromsø NOR Eliteserien H H
5 Strømsgodset-Sandefjord NOR Eliteserien H HU
6 Stabæk-Vålerenga NOR Eliteserien B HB HB
7 * Sarpsborg 08-Viking NOR Eliteserien H HU
8 * Lillestrøm-Rosenborg NOR Eliteserien U UB UB
9 Bolivia-Uruguay INT Copa America – gruppe A B B
10 * Chile-Paraguay INT Copa America – gruppe A H H
11 * Dundalk-Derry City IRL Premier Division H HB
12 * Shamrock Rovers FC-Drogheda United FC IRL Premier Division H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.