Midtukekupongen uke 25

Midtukekupongen henter alle kampene fra 3. runde i cupen og alle favorittene spiller på bortebane. Men cup er cup og det kan fort komme noen overraskelser. Satser på to lag fra Eliteserien som sikre og det er Haugesund som vinner borte over Bryne FK og Vålerenga som vinner borte over Bærum.

Bryne FK har slått ut Ålgård og Egersund, sistnevnte etter straffesparkkonkuranse, i de to første rundene. Ligger på 9. plass i PostNord-ligaen avd. 1 med 3-3-4 og 12-14 i målforskjell med seier i siste kamp etter to tap på rad, uavgjort og tap. På hjemmebane er statistikken 3-2-0 og 8-4 i målforskjell med seier i siste kamp etter to uavgjorte på rad og der alle kampene er mot lag som ligger på plassene bak på tabellen. Haugesund har slått ut Åkra og Sotra i de to første rundene. Ligger på 8. plass i Eliteserien med 4-4-3 og 17-10 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, uavgjort, seier og uavgjort. På bortebane er statistikken 3-0-2 og 10-5 i målforskjell med to seirer på rad etter tap og seier. SIKKER B.

Onsdag 19. juni kl. 18:00 U-tips 96
1 Aalesund—Molde NOR NM, menn U HUB
2 Bryne FK—Haugesund NOR NM, menn B B
3 Bærum—Vålerenga NOR NM, menn B B
4 Fram Larvik—Strømsgodset NOR NM, menn H HB
5 Grorud—Mjøndalen NOR NM, menn U UB
6 Sandefjord Fotball—Odd NOR NM, menn B B
7 Sandnes Ulf—Viking NOR NM, menn H HB
8 Skeid—Ranheim NOR NM, menn H HB
9 Sogndal—Brann NOR NM, menn B B
10 Strømmen—Lillestrøm NOR NM, menn B B
11 Tromsdalen—Sarpsborg 08 NOR NM, menn B B
12 Ullensaker/Kisa—Rosenborg NOR NM, menn U UB

Bærum har slått ut Follo, etter ekstraomganger, og Notodden i de to første rundene. Ligger på 8. plass i PostNord-ligaen avd. 2 med 4-3-3 og 15-15 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, tap og to seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 2-1-2 og 6-10 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, seier og uavgjort. Vålerenga har slått ut Faaberg og Eidsvold i de to første rundene. Ligger på 7. plass i Eliteserien med 5-2-4 og 17-16 i målforskjell med to tap på rad etter to seirer på rad og uavgjort. På bortebane er statistikken 1-2-3 og 8-12 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier og to uavgjorte på rad. SIKKER B.

Skriv ut