Midtukekupongen uke 24

Midtukekupongen, med kamper som spilles fredag, henter to kamper fra EM i fotball 2020 gruppe D, åtte kamper og full serierunde i OBOS-ligaen og to kamper fra Premier Division i Irland. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra OBOS-ligaen der Start vinner hjemme over Ullensaker/Kisa. Den første halvgarderte blir også hentet fra OBOS-ligaen mellom Sogndal – Aalesund, der begge lagene trenger en seier for ikke å miste kontakten med teten, med HB. Den andre halvgarderte hentes fra Premier Division mellom St. Patricks – Sligo Rovers, der de to siste oppgjørene mellom lagene har endt uavgjort, med HB.

Start, som rykket ned fra Eliteserien forrige sesong, ligger på 7. plass med 2-1-2 og 7-8 i målforskjell med tap på bortebane for Åsane (2) i siste kamp etter uavgjort, seier, tap og seier. På hjemmebane har det blitt en seier og et tap og målforskjellen er 4-4. Styret i IK Start valgte mandag å avslutte samarbeidet med hovedtrener Joey Hardarson og assistenttrener Mattias Andersson, og det er foreløpig ikke kjent hvem som tar over treneransvaret. Ullensaker/Kisa ligger på 14. plass, tre poeng bak vertene, med 1-1-3 og 6-9 i målforskjell med seier på hjemmebane over Stjørdals-Blink (15) i siste kamp etter tre tap på rad og uavgjort. På bortebane har det blitt to tap og en uavgjort og målforskjellen er 2-7. Start vant begge oppgjørene mellom lagene sist dem spilte mot hverandre i OBOS-ligaen sesongen 2019. SIKKER H.

Fredag 18. juni kl. 18:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Kroatia-Tsjekkia EUR EM i fotball 2020, gruppe D U UB
2 England-Skottland EUR EM i fotball 2020, gruppe D H H
3 Fredrikstad-HamKam NOR OBOS-ligaen U HUB
4 Bryne FK-Grorud IL NOR OBOS-ligaen H H
5 KFUM Oslo-Ranheim NOR OBOS-ligaen U UB
6 Raufoss-FK Jerv NOR OBOS-ligaen H H
7 Sogndal-Aalesund NOR OBOS-ligaen H HB HB
8 Start-Ullensaker/Kisa NOR OBOS-ligaen H H H
9 Stjørdals-Blink-Sandnes Ulf NOR OBOS-ligaen U UB
10 Strømmen-Åsane NOR OBOS-ligaen B B
11 Bohemians Dublin FC-Drogheda United FC IRL Premier Division H H
12 St. Patricks-Sligo Rovers IRL Premier Division H HB HB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.