Midtukekupongen uke 24

Midtukekupongen, som spilles fredag, henter tre kamper fra VM i fotball for kvinner, to kamper fra Norsk Tipping-ligaen, en kamp fra finsk Ykkönen, tre kamper fra islandsk Superliga og tre kamper fra Premier Division i Irland. Den første sikre hentes fra gruppe C i VM i fotball for kvinner der Italia vinner over Jamaica og den andre sikre hentes fra Norsk Tipping-ligaen avd. 3 der Fløy vinner hjemme over Donn.

Jamaica tapte 3-0 for Brasil i sin første kamp. Laget er pr. 29. mars rangert som nr. 53 på FIFAs verdensranking. Italia vant 2-1 over Australia i sin første kamp. Laget er pr. 29. mars rangert som nr. 15 på FIFAs verdensranking. SIKKER B.

Fredag 14. juni kl. 15:00 U-tips 96
1 Japan—Skottland INT Fotball-VM, kvinner H H
2 England—Argentina INT Fotball-VM, kvinner H H
3 Jamaica—Italia INT Fotball-VM, kvinner B B
4 Fløy—Donn NOR Norsk Tipping-ligaen H H
5 Skjervøy—Fløya NOR Norsk Tipping-ligaen H HU
6 TPS Turku—Musan Salama FIN Ykkönen H H
7 Fylkir—Breidablik ISL Superliga B HB
8 Vikingur Reykjavik—HK Kopavogs ISL Superliga H HU
9 FH Hafnarfjördur—Stjarnan ISL Superliga U HU
10 Sligo Rovers—Cork City FC IRL Premier Division H HB
11 St. Patricks—Finn Harps IRL Premier Division H H
12 Bohemians Dublin FC—Shamrock Rovers IRL Premier Division H HUB

Fløy ligger på 1. plass med 7-2-0 og 24-6 i målforskjell med fire seirer på rad etter to uavgjorte på rad. På hjemmebane er statistikken 3-1-0 og 10-3 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort. Donn ligger på 12. plass, 14 poeng bak vertene, med 2-3-4 og 17-19 i målforskjell med seier på hjemmebane over Bryne 2 (13) i siste kamp etter tap, to uavgjorte på rad og seier på hjemmebane over Mandalkameratene (5). På bortebane er statistikken 0-1-3 og 5-12 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort. SIKKER H.

Skriv ut

  .