Midtukekupongen uke 23

Midtukekupongen, med kamper som spilles torsdag og fredag, henter fem kamper fra Veikkausliiga, tre privatlandskamper for kvinner, tre kamper fra Premier Division i Irland og åpningskampen i EM i fotball 2020 mellom Tyrkia – Italia i gruppe A. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier Division der Shamrock Rovers FC vinner hjemme over Finn Harps FC. Den første halvgarderte blir hentet fra Veikkausliiga mellom AC Oulu – FC Honka, der AC Oulu har startet sesongen med fem tap og 3-12 i målforskjell, med UB. Den andre halvgarderte hentes fra Premier Division mellom Derry City – Bohemians Dublin FC, der Derry City har 0-4-3 og 7-11 i målforskjell på hjemmebane og jakter sin første hjemmeseier for sesongen, med HU.

Shamrock Rovers FC vant sin siste kamp på bortebane over Longford Town etter to tap på rad og en uavgjort på de tre foregående kampene. Ligger på 1. plass med 9-3-2 og 21-10 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 4-2-1 og 11-6 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort og fire seiere på rad. Finn Harps ligger på 6. plass, tolv poeng bak vertene, med 5-3-6 og 12-18 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, tap, uavgjort og tap. har en seier og tre tap siste fem ligakamper. På bortebane er statistikken 3-2-2 og 7-9 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, seier, uavgjort og tap. Ligger 12 poeng bak vertene, og har 3-2-2 på fremmed gress. Shamrock Rovers har vunnet de 13 siste oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte. SIKKER H.

Torsdag 10. juni kl. 17:30 (* fredag) U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 FC Haka-HJK Helsinki FIN Veikkausliiga B B
2 FC Lahti-FC Ilves FIN Veikkausliiga U HU
3 FC KTP-HIFK Soccer FIN Veikkausliiga H H
4 Seinäjoen JK-Kuopio PS FIN Veikkausliiga H H
5 * AC Oulu-FC Honka FIN Veikkausliiga B UB UB
6 Danmark-Australia Privatlandskamp, kvinner H H
7 Sverige-Norge Privatlandskamp, kvinner H HU
8 Frankrike-Tyskland Privatlandskamp, kvinner B HB
9 * Derry City-Bohemians Dublin FC IRL Premier Division H HU HU
10 * Dundalk-Waterford IRL Premier Division H H
11 * Shamrock Rovers FC-Finn Harps FC IRL Premier Division H H H
12 * Tyrkia-Italia EUR EM i fotball 2020, gruppe A H HUB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.