Midtukekupongen uke 22

Midtukekupongen, med kamper onsdag og torsdag, starter med finalen i Europa League som spilles i Baku mellom Chelsea og Arsenal og fortsetter med en kamp fra VM U20 som spilles onsdag og fortsetter med fire kamper fra VM U20, fire kamper fra Norsk Tipping-ligaen, finalen i Svenska Cupen og en 8-delsfinale fra cupen på Island som spilles torsdag. Den første sikre hentes fra Norsk Tipping-ligaen avd. 1 der Spjelkavik vinner hjemme over Sunndal og den andre sikre hentes fra finalen i Svenska Cupen der Häcken vinner over AFC Eskilstuna.

Spjelkavik ligger på 4. plass med 3-2-2 og 14-9 i målforskjell med to seirer på rad etter uavgjort, tap og uavgjort. På hjemmebane er statistikken 2-1-0 og 7-1 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort mot Eidsvold Turn (1). Sunndal ligger poengløse på 14. og sisteplass, 11 poeng bak vertene, med seks strake tap og 2-18 i målforskjell. På bortebane er målforskjellen 1-9 etter tre tap. SIKKER H.

Onsdag 29. mai kl. 20:30 (* torsdag) U-tips 96
1 Chelsea—Arsenal EUR Europa League U HUB
2 Senegal—Polen INT VM U20 H HU
3 * Norge—Honduras INT VM U20 H H
4 * New Zealand—Uruguay INT VM U20 B B
5 * Nigeria—Ukraina INT VM U20 H H
6 * USA—Qatar INT VM U20 H H
7 * Staal Jørpeland—Brodd NOR Norsk Tipping-ligaen U UB
8 * Spjelkavik—Sunndal NOR Norsk Tipping-ligaen H H
9 * Bergen Nord—Stord NOR Norsk Tipping-ligaen B HB
10 * Verdal—Orkla NOR Norsk Tipping-ligaen H HB
11 * Häcken—AFC Eskilstuna SVE Svenska Cupen H H
12 * FH Hafnarfjördur—IA Akranes ISL cup H HU

Häcken slo ut Djurgården på bortebane i semifinalen. Ligger på 5. plass i Allsvenskan med 6-2-3 og 17-10 i målforskjell med tap i siste kamp etter to sierer på rad, uavgjort og to seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 4-0-2 og 8-4 i målforskjell med tap i siste kamp etter tre seirer på rad. AFC Eskilstuna slo ut AIK på bortebane i semifinalen etter straffesparkkonkurranse. Ligger på 15. plass i Allsvenskan, 14 poeng bak vertene, med 1-3-7 og 9-21 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort, tap, uavgjort og fire tap på rad og der seiren kom på hjemmebane i serieåpningen mot IFK Göteborg (2). På bortebane er statistikken 0-0-6 og 4-17 i målforskjell. Kampen spilles på Bravida Arena, som er Häcken sin hjemmebane, og Häcken vant 3-0 i oppgjøret mellom lagene i Allsvenskan i det tilsvarende oppgjøret i april. SIKKER H.

Skriv ut

  .