Midtukekupongen uke 22

Midtukekupongen henter to kamper fra 4. runde i cupen og en privatlandskamp som spilles onsdag og en kamp fra Norsk Tipping-ligaen, tre privatlandskamper, fire kamper fra Major League Soccer og returoppgjør om nedrykk fra Serie B i Italia som spilles torsdag. Den første sikre hentes fra 4. runde i cupen der Rosenborg vinner hjemme over Odd og den andre sikre hentes fra oppgjøret i Italia der Ascoli vinner hjemme over Virtus Entella.

Rosenborg har slått ut Trygg/Lade, Steinkjer og Brattvåg så langt i cupen. Ligger på 2. plass i Eliteserien med 7-3-2 og 19-8 i målforskjell med tap i siste kamp etter tre seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 3-2-1 og 13-5 i målforskjell med tap for Brann (1) på søndag etter seier og uavgjort. Odd har slått ut Skarphedin og Fredrikstad og måtte ha straffer for å slå ut Notodden i 3. runde. Ligger på 9. plass, åtte poeng bak vertene, med 5-1-6 og 19-16 i målforskjell med to tap på rad. På bortebane er statistikken 1-0-4 og 4-10 i målforskjell med to tap på rad etter seieren over Molde (7). Lagene spilte uavgjort 1-1 i Skien i april mens Rosenborg vant tilsvarende oppgjør i Eliteserien sist sesong med 3-0 og taper ikke to kamper på rad på Lerkendal. SIKKER H.

Onsdag 30. mai 18:30 (* torsdag) U-tips 96
1 Rosenborg—Odd NOR NM, menn H H
2 Lillestrøm—Brann NOR NM, menn B UB
3 * Vestfossen—Lørenskog NOR Norsk Tipping-ligaen B B
4 Østerrike—Russland Privatlandskamp B HB
5 * Romania—Chile Privatlandskamp H HU
6 * Luxembourg—Senegal Privatlandskamp B B
7 * Slovakia—Nederland Privatlandskamp H HB
8 * New England Revolution—Atlanta United FC USA Major League Soccer B B
9 * Philadelphia Union—Chicago Fire USA Major League Soccer H H
10 * Real Salt Lake—Houston Dynamo USA Major League Soccer U HUB
11 * Los Angeles Galaxy—FC Dallas USA Major League Soccer H HB
12 * Ascoli—Virtus Entella ITA Serie B H H

Ascoli endte på 18. plass med 11-13-18 og 40-60 i målforskjell med fire uavgjorte og to seirer på de seks siste kampene. På hjemmebane endte statistikken med 6-8-7 og 23-24 i målforskjell med tre uavgjorte på de tre siste. Virtus Entella endte to poeng bak vertene med 10-14-18 og 41-54 i målforskjell med seier i siste kamp ettter to tap på rad. På bortebane endte statistikken med 4-7-10 og 15-27 i målforskjell med seier i siste kamp etter fire tap på rad. Lagene spilte to ganger uavgjort i Serie B denne sesongen og det første oppgjøret i kampen om å unngå nedrykk endte også uavgjort men tror Ascoli avgjører på hjemmebane. SIKKER H.

Skriv ut