Midtukekupongen uke 21

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag og torsdag, starter med finalen i Europa League mellom Villarreal – Manchester United, som spilles på Stadion Energa Gdansk, og fortsetter med to kamper fra OBOS-ligaen, full serierunde i Eliteserien og avslutter med playoff-finale i Serie B. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Eliteserien der Molde vinner hjemme over Vålerenga. De halvgarderte hentes også fra Eliteserien, Lillestrøm – Odd, der Lillestrøm jakter sin første seier etter to tap og Odd har to uavgjorte resultater, og Stabæk – Brann, der Stabæk har to uavgjorte resultater og Brann jakter sin første seier etter fem tap, begge med HB.

Molde ligger på 1. plass, á poeng med Bodø/Glimt, med tre seiere og en uavgjort på sine fire første kamper og målforskjellen er 12-5. På hjemmebane har det blitt seier over Kristiansund med 2-0 i serieåpningen og 4-0 over Brann 16. mai. Vant 3-2 over Rosenborg på bortebane i siste kamp, der Rosenborg ledet 2-1 til det gjensto tre minutter av kampen. Vålerenga ligger på 5. plass, fem poeng bak vertene, med en seier, to uavgjorte og et tap og målforskjellen er 6-4. På bortebane har det blitt seier over Brann med 3-0 i serieåpningen og uavgjort 1-1 mot Mjøndalen. Molde har vunnet de fem siste tilsvarende oppgjørene, med en målforskjell på 21-3. SIKKER H.

Onsdag 26. mai kl. 19:00 (* torsdag) U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Villarreal-Manchester United EUR Europa League, finale U UB
2 Sandnes Ulf-Ullensaker/Kisa NOR OBOS-ligaen H H
3 Sogndal-Fredrikstad NOR OBOS-ligaen H HU
4 * Molde-Vålerenga NOR Eliteserien H H H
5 * Bodø/Glimt-Haugesund NOR Eliteserien H H
6 * Lillestrøm-Odd NOR Eliteserien H HB HB
7 * Sandefjord-Rosenborg NOR Eliteserien B B
8 * Sarpsborg 08-Kristiansund NOR Eliteserien U HUB
9 * Stabæk-Brann NOR Eliteserien H HB HB
10 * Strømsgodset-Tromsø NOR Eliteserien H H
11 * Viking-Mjøndalen NOR Eliteserien H H
12 * AC Venezia-Cittadella ITA Serie B, playoff finale H HU
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.