Midtukekupongen uke 20

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag, henter seks kamper fra den 37. og nestsiste serierunden i Premier League, en kamp fra Eliteserien, der Stabæk får besøk av Odd, og fem kamper fra OBOS-ligaen. I Premier League har Liverpool igjen meldt seg på kampen om Champions League-spill neste sesong, med seier over Manchester United (2) på torsdag og West Bromwich (19) på søndag, begge på bortebane. Liverpool skal igjen ut i en bortekamp, mot Burnley (15), og det blir også den sikre i MU 9-2-148 med B. Den første halvgarderte blir hentet fra en annen kamp i Premier League, Crystal Palace FC – Arsenal, der de tre siste oppgjørene mellom lagene har endt uavgjort, med HB. Den andre halvgarderte hentes fra OBOS-ligaen, Raufoss – Aalesund, der Aalesund er tippet av mange til å rykke opp i Eliteserien, med UB.

Burnley ligger på 15. plass med 10-9-17 og 33-51 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, tap, seier og tre tap på rad. På hjemmebane er statistikken 4-6-8 14-24 i målforskjell med tre tap på rad etter fem uavgjorte på rad. Liverpool har klatret opp til 5. plass, 24 poeng foran vertene og et poeng bak Chelsea og tre poeng bak Leicester, med 18-9-9 og 63-42 i målforskjell med tre seiere på rad etter to uavgjorte på rad. På bortebane er statistikken 9-6-3 og 36-22 i målforskjell med to seiere på rad etter to uavgjorte på rad og tre seiere på rad. Da Chelsea får besøk av Leicester på tirsdag vil Liverpool med seier være inne blant topp fire, uavhengig av resultatet i kampen mellom Chelsea og Leicester. Burnley vant det omvendte oppgjøret i januar, mens Liverpool har vunnet de tre siste tilsvarende oppgjørene. SIKKER B.

Siste seriekamp i Premier League for de tre lagene er at Leicester får besøk av Tottenham, Chelsea skal spille borte mot Aston Villa, mens Liverpool får besøk av Crystal Palace. Den eneste måten det kan bli fem lag fra England i Champions League neste sesong på, er at Chelsea blir nummer fem og vinner Champions League i år.

Onsdag 19. mai kl. 18:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Everton-Wolverhampton ENG Premier League H H
2 Tottenham-Aston Villa ENG Premier League H HU
3 Newcastle-Sheffield Utd ENG Premier League H H
4 Crystal Palace FC-Arsenal ENG Premier League H HB HB
5 Burnley-Liverpool ENG Premier League B B B
6 West Bromwich-West Ham ENG Premier League U HUB
7 Stabæk-Odd NOR Eliteserien H HB
8 Bryne FK-Ranheim NOR OBOS-ligaen H HB
9 KFUM Oslo-HamKam NOR OBOS-ligaen B B
10 Raufoss-Aalesund NOR OBOS-ligaen U UB UB
11 Start-FK Jerv NOR OBOS-ligaen H H
12 Stjørdals-Blink-Sogndal NOR OBOS-ligaen B B
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.