Midtukekupongen uke 2

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag og torsdag, henter tre kamper fra Premier League, en kamp fra League Two, en kamp fra Premiership, to kamper fra Supercopa de España, en kamp fra Trophée des Champions, to kamper fra Coppa Italia, en kamp fra DFB-Pokal og en kamp fra Eredivisie. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Manchester City vinner hjemme over Brighton. Den første halvgarderte blir hentet fra Supercopa de España mellom Real Sociedad – FC Barcelona med UB og den andre halvgarderte blir hentet fra Eredivisie mellom FC Twente – Ajax med HB. Legg merke til at kamp 2 Aston Villa – Tottenham trekkes.

Manchester City ligger på 5. plass med 8-5-2 og 24-13 i målforskjell med fem seiere og to uavgjorte på de syv siste etter tapet på bortebane for Tottenham (4) i slutten av november. På hjemmebane er statistikken 4-2-1 og 14-7 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, to seiere på rad og uavgjort og der tapet kom i den første hjemmekampen for sesongen for Leicester City (3). Brighton ligger på 17. plass, tre poeng over nedrykksstreken og 18 poeng bak vertene, med 2-8-7 og 21-28 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap og tre uavgjorte på rad. På bortebane er statistikken 2-3-3 og 11-13 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter tap, seier og tap. Manchester City vant begge oppgjørene mellom lagene sist sesong, 5-0 på bortebane og 4-0 på hjemmebane. SIKKER H.

Onsdag 13. januar kl. 19:00 (* torsdag 14. januar) U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Manchester City-Brighton ENG Premier League H H H
2 ** Aston Villa-Tottenham ENG Premier League U HUB
3 * Arsenal-Crystal Palace ENG Premier League H H
4 Oldham Athletic-Mansfield Town ENG League Two H HU
5 ** Livingston-Aberdeen SKO Premiership H HB
6 Real Sociedad-FC Barcelona SPA Supercopa de España U UB UB
7 * Real Madrid-Athletic Bilbao SPA Supercopa de España H H
8 Paris Saint-Germain-Marseille FRA Trophée des Champions H HU
9 Juventus-Genoa ITA Coppa Italia H H
10 * Atalanta-Cagliari ITA Coppa Italia H H
11 Holstein Kiel-Bayern München TYS DFB-Pokal B B
12 * FC Twente-Ajax NED Eredivisie B HB HB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
** Kamp 2 Aston Villa-Tottenham trekkes
** Kamp 5 Livingston-Aberdeen utsatt på grunn av mye regn og trekkes
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.