Midtukekupongen uke 2

Midtukekupongen, med kamper som spilles tirsdag og onsdag, henter en kamp fra første av to semifinaler i ligacupen, en kamp fra League One og fire kamper fra Football League Trophy som spilles onsdag og en kamp fra første av to semifinaler i ligacupen, en kamp fra Football League Trophy, en kamp fra Supercopa de España og tre kamper fra Coupe de la Ligue som spilles onsdag. De sikre hentes fra Coupe de la Ligue der Lille vinner hjemme over SC Amiens og Paris Saint-Germain vinner hjemme over Saint-Etienne.

Lille slo ut Monaco i forrige runde med 3-0 seier på bortebane. Ligger på 4. plass i Ligue 1 med 9-4-6 og 24-21 i målforskjell med tap i siste kamp etter fire seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 8-2-0 og 18-5 i målforskjell med tre seirer på rad etter uavgjort og seier og laget har den beste statistikken av alle lagene på hjemmebane så langt dennne sesongen. SC Amiens slo ut Rennes i forrige runde med 3-2 seier på hjemmebane. Ligger på 18. plass i Ligue 1, 14 poeng bak vertene, med 4-5-9 og 21-36 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort og fire tap på rad. På bortebane er statistikken 1-3-6 og 11-23 i målforskjell med fire tap på rad. SC Amiens vant det omvendte oppgjøret mellom lagene i Ligue 1 i august, mens Lille vant begge oppgjørene mellom lagene i Ligue 1 forrige sesong. SIKKER H.

Tirsdag 7. januar kl. 20:30 (* onsdag) U-tips 96
1 Manchester United—Manchester City ENG Ligacup U HUB
2 * Leicester City—Aston Villa ENG Ligacup H H
3 Doncaster Rovers—Shrewsbury Town ENG League One H H
4 Newport County—Milton Keynes Dons ENG Football League Trophy B HB
5 Fleetwood Town—Accrington Stanley ENG Football League Trophy H H
6 Salford City—Port Vale ENG Football League Trophy B HB
7 Walsall FC—Portsmouth ENG Football League Trophy B UB
8 * Bristol Rovers—Stevenage ENG Football League Trophy H H
9 * Valencia—Real Madrid SPA Supercopa de España B HB
10 * Lyon—Brest FRA Coupe de la Ligue H HB
11 * Lille—SC Amiens FRA Coupe de la Ligue H H
12 * Paris Saint-Germain—Saint-Etienne FRA Coupe de la Ligue H H

Paris Saint-Germain slo ut Le Mans i forrige runde med 4-1 seier på bortebane. Ligger på 1. plass i Ligue 1 med 15-0-3 og 43-10 i målforskjell med seks seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 8-0-1 og 24-3 i målforskjell med fem seirer på rad. Saint-Etienne slo ut Nîmes Olympique i forrige runde med 2-1 seier på bortebane. Ligger på 14. plass i Ligue 1, 20 poeng bak vertene, med 7-4-8 og 22-29 i målforskjell med tre tap på rad etter seier og tap. På bortebane er statistikken 4-0-6 og 11-18 i målforskjell med tre tap på rad etter tre seirer på rad. Paris Saint-Germain vant det omvendte oppgjøret mellom lagene i Ligue 1 i desember og begge oppgjørene mellom lagene i Ligue 1 forrige sesong. SIKKER H.

Skriv ut