Midtukekupongen uke 2

Midtukekupongen henter en kamp fra semifinale i ligacupen og en kamp fra National League South i England, tre kamper fra kvartfinale i Coupe de la Ligue i Frankrike og fire kamper fra 8-delsfinale i Copa del Rey i Spania som spilles onsdag og tre kamper fra 8-delsfinale i Copa del Rey som spilles torsdag. Den første sikre hentes fra oppgjøret i ligacupen der Manchester City vinner hjemme over Burton Albion og den andre sikre hentes fra Coupe de la Ligue der Paris Saint-Germain vinner hjemme over Guingamp.

Manchester City har slått ut Fulham på hjemmebane og Leicester City på bortebane, etter straffesparkkonkurranse, i de to siste rundene i ligacupen. Ligger på 2. plass i Premier League med 16-2-3 og 56-17 i målforskjell med to seirer på rad etter to tap på rad. På hjemmebane er statistikken 10-0-1 og 37-10 i målforskjell med seier over Liverpool (1) i siste kamp etter tapet for Crystal Palace (14). Vant 7-0 over Rotherham United, som ligger på 21. plass i Championship, på hjemmebane i 3. runde i FA-cupen på søndag. Burton Albion har slått ut Nottingham Forest på hjemmebane og Middlesbrough på bortebane i de to siste runde i ligacupen. Ligger på 9. plass i League One med 10-5-11 og 34-33 i målforskjell med seier i siste kamp etter to uavgjorte på rad. På bortebane er statistikken 3-3-7 og 16-21 i målforskjell med en av hver på de tre siste kampene. Manchester City er regjerende mester etter å ha slått Arsenal i finalen sist sesong. Returoppgjøret spilles 23. januar. SIKKER H.

Onsdag 9. januar kl. 18:45 (* torsdag) U-tips 96
1 Manchester City—Burton Albion ENG Ligacup H H
2 Woking—Welling United ENG National League South H H
3 Monaco—Rennes FRA Coupe de la Ligue H HUB
4 Bordeaux—Havre AC FRA Coupe de la Ligue H H
5 Paris Saint-Germain—Guingamp FRA Coupe de la Ligue H H
6 Girona—Atletico Madrid SPA Copa del Rey B HB
7 Villarreal—Espanyol SPA Copa del Rey U HU
8 Getafe—Valladolid SPA Copa del Rey H HB
9 Real Madrid—CD Leganes SPA Copa del Rey H H
10 * Athletic Bilbao—Sevilla SPA Copa del Rey B B
11 * Real Betis—Real Sociedad SPA Copa del Rey U HU
12 * Levante—Barcelona SPA Copa del Rey B UB

Paris Saint-Germain slo ut US Orleans på bortebane i forrige runde. Ligger på 1. plass i Ligue 1 med 15-2-0 og 50-10 i målforskjell med seier i siste kamp etter to uavgjorte på rad. På hjemmebane er statistikken 9-0-0 og 28-3 i målforskjell. Guingamp har kommet seg til kvartfinale etter straffesparkkonkurranse på hjemmebane mot Angers SCO og på bortebane mot Nice. Ligger på 20, og sisteplass i Ligue 1, 36 poeng bak vertene, med 2-5-11 og 1434 i målforskjell med seier på bortebane over Monaco (19) etter to tap på rad. På bortebane er statistikken 2-2-6 og 6-18 i målforskjell med nevnte seier i siste kamp etter tre tap på rad. Paris Saint-Germain er regjerende mester etter å ha slått Monaco i finalen sist sesong. SIKKER H.

Skriv ut

  .