Midtukekupongen uke 19

Midtukekupongen, med kamper som spilles onsdag og torsdag, henter fire kamper fra Eliteserien, tre kamper fra Premier League, to kamper fra Primera División, to kamper fra Serie A og finalen i DFB-Pokal. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Chelsea vinner hjemme over Arsenal. Den første halvgarderte blir hentet fra en annen kamp i Premier League, Aston Villa – Everton, der Aston Villa vant det tilsvarende oppgjøret sist sesong med 2-0, med HU og den andre halvgarderte blir hentet fra finalen i DFB-Pokal mellom RB Leipzig – Borussia Dortmund, som spilles på Olympiastadion i Berlin, med UB.

Chelsea ligger på 3. plass med 18-10-7 og 55-32 i målforskjell med tre seiere på rad etter uavgjort og seier. På hjemmebane er statistikken 8-6-3 og 29-16 i målforskjell med en av hver på de tre siste. Arsenal ligger på 9. plass, tolv poeng bak vertene, med 15-7-13 og 49-38 i målforskjell med to seiere på rad, over West Bromwich (19) og Newcastle (14), etter tap, uavgjort og seier. På bortebane er statistikken 8-3-6 og 27-17 i målforskjell med to seiere på rad etter to uavgjorte på rad og seier. Arsenal vant det omvendte oppgjøret i desember, men nå vinner vertene. SIKKER H.

Onsdag 12. mai kl. 18:00 (* torsdag) U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Kristiansund-Bodø/Glimt NOR Eliteserien B HB
2 Brann-Vålerenga NOR Eliteserien U UB
3 * Tromsø-Molde NOR Eliteserien B B
4 * Rosenborg-Viking NOR Eliteserien H H
5 Chelsea-Arsenal ENG Premier League H H H
6 * Aston Villa-Everton ENG Premier League U HU HU
7 * Manchester United-Liverpool ENG Premier League H HUB
8 Sevilla-Valencia SPA Primera División H H
9 Atletico Madrid-Real Sociedad SPA Primera División H H
10 Inter-Roma ITA Serie A H H
11 Torino FC-Milan ITA Serie A B HB
12 * RB Leipzig-Borussia Dortmund TYS DFB-Pokal, finale U UB UB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.