Midtukekupongen uke 19

Midtukekupongen henter åtte kamper fra 3. runde i cupen og fire kamper fra Premier League. De sikre hentes fra kampene i cupen der Rosenborg vinner borte over Brattvåg og Brann vinner borte over FK Fyllingsdalen.

Brattvåg har slått ut Herd på bortebane og Molde på hjemmebane i de to første rundene. Ligger på 4. plass i PostNord-ligaen avd. 2 med 2-0-1 og 6-7 i målforskjell. På hjemmebane har det blitt tap for KFUM Oslo med 4-1. Rosenborg har slått ut Trygg/Lade og Steinkjer, begge på bortebane, i de to første rundene. Ligger på 2. plass i Eliteserien med 4-3-1 og 12-5 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter fire seirer på rad. På bortebane er statistikken 2-1-1 og 3-2 i målforskjell med to seirer på rad. SIKKER B.

Onsdag 9. mai 18:00 U-tips 96
1 Skeid—Vålerenga NOR NM, menn H HUB
2 Brattvåg—Rosenborg NOR NM, menn B B
3 Bærum—Strømsgodset NOR NM, menn B UB
4 KFUM Oslo—Lillestrøm NOR NM, menn U UB
5 Mjøndalen—Stabæk NOR NM, menn H HB
6 FK Fyllingsdalen—Brann NOR NM, menn B B
7 Nest-Sotra—Haugesund NOR NM, menn B B
8 Notodden—Odd NOR NM, menn B HB
9 Chelsea—Huddersfield Town ENG Premier League H H
10 Leicester City—Arsenal ENG Premier League H HB
11 Tottenham—Newcastle United ENG Premier League H H
12 Manchester City—Brighton & Hove Albion ENG Premier League H H

FK Fyllingsdalen har slått ut Tertnes på bortebane og Sogndal på hjemmebane i de to første rundene. Ligger på 2. plass i Norsk Tipping-ligaen avd. 4 med 3-1-0 og 13-4 i målforskjell med uavgjort i siste kamp. På hjemmebane har det blitt to seirer og 7-2 i målforskjell. Brann har slått ut Sandviken og Sotra, begge på bortebane, i de to første rundene. Ligger på 1. plass i Eliteserien, syv poeng foran Rosenborg, med 7-1-0 og 15-2 i målforskjell med seks seirer på rad. På bortebane er statistikken 3-1-0 og 6-2 i målforskjell med tre seirer på rad. SIKKER B.

Skriv ut